tiistai 29. heinäkuuta 2014

Viskoosilegginsit

Tyttäreni löysi EK:n palalaarista ison palan kaunista viskoosia. Itse en sinne edes kurkkinut senverran järkyttävä kokemus oli tuo mekkonen aikaisemmasta viskoosista.
No, tyttäreni toivoi tästä legginsit,samanlaiset,jotka viime kevätmatkallamme ostimme Teneriffan Puertosta.
Palakangas maksoi reilu 11 euroa ja laskeskelin,että siitä saa ainakin neljät legginsit...niin...ensimmäiset leikkelin Onionin legginsikaavalla kokoa XXXL ja reilut saumavarat.
IIIK...ihan pillit tuli,ei mitään mahkuja mahtua jalkaan...Kuvassa suirut ja uudelleen leikatut samalla Onionin kaavalla,mutta toooodella reiluilla saumavaroilla (ainakin 5-6cm).
Aikas kivat tuli-ainakin näille helteille!
Anteeksi ruokottoman huonot kuvat...tää kuumuus....


Ehkä tää kaava vielä muokkautuu...mutta huomenna nää pökät lähtee Kivinokkaan!
Niin...torstaina me vietetään pikkujouluja :)
Keksisikö joku muuten käytön noille viinilaatikoille,jotka raahasin Viking Lineltä vuosi sitten...kun ne oli niin ihania,,,mutta?

4 kommenttia:

 1. Ihana leggaritarina :). Tuollaiset viskoosipökät ovat kyllä mukavat näillä helteillä, vaatii vain vähän väljyyttä sinne sun tänne. Pitäisiköhän tehdä, vaikka vannoin, että kesätamineet olisivat siinä?
  Sinä sait jo nuo digit itsellesi! Ihastuttava tuo pehmolelumekkonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu...testattu on ja toimii kuumalla! Eikun tuumasta toimeen sielläkin :) Nuo digiprintit on kyllä kivoja ja tuntuvatkin mukavalle.

   Poista
 2. Tekevälle sattuu :). Kivannäköiset niistä tuli! Teillä onkin hyvä aika viettää pikkujouluja, eipähän tarvitse palella. Minulla ei nyt äkkiseltään kyllä tule mitään huikeita ideoita viinilaatikoille, tavaroiden säilytykseen? Seinähyllyiksi, jos niissä ei ole kantta, ruuvaamalla ne pohjastaan seinään ja sitten koriste-esineitä tms. sisälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh...juu,kyllä sattuu :) Kivat tuli ja ihanat päällä. Kiitokset viinilaatikkovinkeitä...taitavat päätyä kellariin säilytyslaatikoiksi :)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!