maanantai 17. elokuuta 2015

Reppu ja Rag quilt peitto

Selkä ollut jumissa ja kipeä nyt jo 5 viikkoa. Olen saanut monta blogihaastetta ja pahoittelen, etten ole niihin jaksanut vastata :/ Jatkuva särky ja kipu vie voimat.

Lapsenlapseni aloitti koulun, joka myös osaltaan jaksottaa päivää. Aamulla kouluun vienti, harjoittelu ip-kerhomatkaan ja kotimatkaan :D

Jotain olen kuitenkin saanut myös ommeltua.

Blogissa Helmoja ja Hepeneitä olivuosi sitten toukokuussa postaus rag quilt- tekniikalla tehdystä peitosta. Siitä asti se on ollut mielessäni ja nyt sain sen ommeltua. Kiitokset Kristalle ideasta!

Suoraan pesusta, mutta vaati todellakin vielä sen kuivausrummun, jota minä en omista ;(Pimeneviin ja kylmeneviin elokuun iltoihin parvekkeelle.Nurja puoli on yksivärinen.
Vanhimman poikani tyttöystävä bongasi ihastuttavan reppukaavan uusimmasta SK:sta. Pitihän sitä yrittää. Tyttäreni toi Ikeasta pellavaa. Kotona ei ollut normaalia kovikekangasta, joten kokeilin kuituliimakangasta :/ OI EI! Ei enää toista kertaa.

Taskuun Viljamin Puodin pandapala. Tarkimmat saattavat huomata, että laukkuun ei ole kiinnitetty D-rengasta eikä solkea. Ne ovat vasta matkalla...nyt tuossa tilapäisesti liian kapeat.Ja se kasvaa....Ja kasvaa...


Ja kasvaa!!! :D


Tässähän tätä. Kivussa ei oikein juttukaan luista. Autinkoisen ihania elokuun päiviä kaikille <3

7 kommenttia:

 1. Ihana peitto! Samoin minä löysin tuon mallin aikoja sitten samasta blogista ;)Tein tyynyn yhdeksästä palasta ja onnistuin! Suunnitelmissa on kans joskus tehdä peitto :) Tuo reppu on hieno!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :D Finnlaysonin reppuni ei taida koskaan valmistua, niin mukava oli tämä SK:n malli. Tyyny olisikin hauska idea!

   Poista
 2. Kurjuuksien kurjuus tuota kipua, toivottavasti saat selkäsi parempaan kuntoon! Peitto on ihana, pehmoinen ja lämmin ja niin kauniin sävyinen. Kyllä sinne alle saa hukutettua kaikki murheet. Ihailen tuota reppua, se on niin upea. Näyttää hyvälle sekä vähemmällä tavaralla että aivan täytenä. Sellaisia reppuja harvoin löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Hanna, nyt juuri selkä on parempi (=vahvat kipulääkkeet) ja toivotaan parasta! Repusta tuli kyllä kiva, vaikka väärä tukikangas harmittaa :/ Kyllä sitä varmaan tulee pidettyä- tänään tupsahtivat postista sopivan kokoiset soljet.

   Poista
 3. Oi nyt se on valmis! Peitostasi tuli upea, eiköhän se siitä pöyhene ajan kanssa, voit myös koittaa harjata saumakohtia vaikka juuriharjalla pöyheämmäksi :). Reppu myös tosi hieno, katselin samaa kaavaa lehdestä, mutta olin juuri ommellut toisen repun eikä heti innostanut uusi reppuompelu. Toivottavasti vointisi kohenee pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, fleece olisi saanut ehkä olla paksumpi ja pehmeämpi. Juuriharjaidea pitää ottaa heti käyttöön , ellen ehdi äidin kuivausrummulle :D Kiitos, vointi pikkuhiljaa paranemaan päin!

   Poista
 4. Tuo reppu on aivan mahtava! Pitääpä ottaa kokeiluun. :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!