Eteeriset Öljyt

Ystävättäreni asui aikaisemmin Teneriffalla Puertossa. Kävin siellä kerran, jos toisenkin ihanalla ranskalaisella hierojalla Noel <3 Häneltä ostin aineenvaihduntaa kiihdyttämään ja hyvään oloon sitruunaöljytippoja, joita olen veteen tiputellut muutaman tipan ja juonut. Inhoan kraanavettä ja yritän vedenjuontia lisätä,kun siitä niin paljon puhutaan. Työkaverillani ja minulla oli jopa "juo 3 litraa vettä-päivässä" haaste tammikuun ajan.
Ystävättäreni muutti Teneriffalta manner Espanjaan,enkä ole enää tippoja saanut, eikä juomavesikelpoisia tippoja Suomesta saa. Kunnes Paranna Itsesi Luonnollisesti ryhmästä bongasin useamman kerran puhuttavan Young Essentials tipoista ja kiinnostuin. Bingo! Sieltä saa juomavesikelpoisia sitruunatippoja.
Tuumasta toimeen. Young Essentials on verkostoketju, joten suoraan netistä niitä ei saa tilattua. Lähettelin sähköpostia useammankin kerran avuliaan Su Sin kanssa, jonka sivustot ja öljytietoutta löytyy täältä  klik.
Päätin kuitenkin ryhtyä autoship tilaajaksi, jonka avulla sain tämän mahtavan aloituspaketin (Premium starter kit) hyvällä etuhinnalla,eikä tuo asiakkuus sido mihinkään. Mikä oli minulle tosi tärkeää. Näitä voi myös siis ostaa jälleenmyyjien kautta,joita löytyy vaikka kuinka.
Tänään tuo ihana paketti tuli, erityisen hyvä päivä, sillä poden neljättä päivää järkyttävää poskiontelontulehdusta,johon ei tunnu mikään auttavan.
Tässä paketti ja sen sisältö:Ja viimeisin, höyrystin. Täältä löytyy vinkkejä diffusointiin KLIK


 


Valitsin höyrystimeen 8 tippaa Thieves (varkaat) tippoja, jonka kerrotaan auttavan 
viruksiin, antiseptiset ominaisuudet suojaavat elimistöä flunssalta. Voi myös auttaa poskiontelontulehdukseen, herpekseen,yskiin...jne...jne...


Minä laitoin "varkaan" diffuuseriin ja mahtavaa. Ihastuttava tuoksu levisi välittömästi huoneistoon. Itse en pidä suitsukkeista,enkä huonetuoksuista ja olin tämän suhteen todella varuillani- siis varsinainen skeptikko. Saan huonetuoksuista helposti päänsärkyän ja voin huonosti. Luonnontuote on kyllä luonnontuote - mahtava tuoksu! Ei imelä, ei pistävä!  Ilmassa tuoksuu: neilikka, sitruuna, kaneli,eukalyptus ja rosmariini... hempeä valokin diffuuseriin syttyi. Tykkään!
Katsotaan miten poskiontelontulehdukseni tästä selviää?

Tästä alkaa oma mielenkiintoinen tutustumismatkani eteerisiin öljyihin. Saa nähdä olenko tyytyväinen ja innostunko asiasta enemmänkin? Jää nähtäväksi.


Viikonloppuna meillä oli lapsenlapsen kanssa leikkejä. Diffuusori tapuu moneksi,kuten jääkuningattaren linnaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi!