sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Tyttärelle ja lapsenlapselle toiveesta

Aika on mennyt pikkuruisella mökillä maalatessa,elämiä hoitaessa ja keinussa lueskellessa. Laitan kuvia majani uudistuneesta lookista,kunhan saan vielä porstuan maalattua toiseen kertaan ja ommeltua Viljamin Puodin hattarakekkerit verhot ikkunaan (ihan mieletön kangas!)
Eilen tein pikaisesti tyttärelleni nimpparilahjaksi toiveesta Vimman lettikankaasta (aivan kauneista kaunein kangas tämäkin) legginsit,Onionin legginsikaavalla (aivan mahtava leggaritkaava). Lettikangasta on nyt kuulemma tulossa myös muissa väreissä :)
Onnille tein helteisiin vielä sortsit ja dinopaidan. Kyselin vielä pojaltani,ettei kangas vain ole liian hurja,mutta kuulemma tosi mieluinen. Kivasti asettuivatkin Rexit paituliin.Vihreä ihastuttavanlaatuinen trikoo on Marimekon tehtaanmyymälästä 5 euroa metri!!!! Tätä voisin vielä hakea hiukan lisää.
Pääntielle kokeilin ommella alavaran trikoolla (ei venyvällä),mutta jotain tuli tehtyä väärin ja lerputti ikävästi. Purkuhommaksi meni ja piti harmikseni laittaa musta resori,kun sopivampaa ei löytynyt.
Merenneidot takki mököttää nurkassa...purkaa pitäisi ja aloittaa ihan alusta. Ehkä tänään jalkapallon loppumatsia katsellessa se olisi sopivaa hommaa.
Tässä muutama kuva.
Niin,aivan mieletön ILMA!!!!!!!!!! Ei voi,kun olla suu hymyssä :)
Ai,niin...fb:n saumavara ryhmässä tuli kimppatilaus ruotsiin kangaskauppaan,joss oli Luminan "ihan-pakko-saada" pehmolelu digiprinttejä. Niitä odotellessa .)

MIKÄ MENI PIELEEN?

legginsit
letit trikoo

2 kommenttia:

  1. Hurrrjan hieno dinoasu! Mistä tuo dinoprintti löytyi? Meille kelpaisi myös. Toivottavasti takki valmistuu!

    VastaaPoista
  2. Hei,kiitokset. Tuo dinoprintti sai 3 ja ½ vuotiaan hihkumaan onnesta. Sitä ostin Hanhelista http://www.hanheli.fi/dinot-digiprintti-trikoo.html. Takki...niin,ei voisi tuo ratkominen vähempää kiinnostaa,mutta nyt se joutuu ratkojan käsittelyyn :)

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!