maanantai 14. heinäkuuta 2014

Miten saada takista tunika ja lopuksi kangaskasa?

No,niin,eilen matsin aikana sain ratkottua koko trikootakin atomeiksi. Täytyy sanoa,että kova homma purkaa ensin koristekaksoitikkaukset ja senjälkeen saumuritikki,mutta klo. 1:15 olin valmis ja tällaista syntyi:

Päätin jatkaa projektia lempikaavallani Onion 2035 ja luopua takkihaaveesta. Nix Nax alaosa erimalliseksi ja taakse keskelle sauma. Yritys Nro 2. Usko oli tässä vaiheessa vielä luja...ja tällaista pukkasi:

Kuten voitte omin silmin todeta, kärsivällisyys ratkomisen ja visioiden suhteen EI kannattanut. Kärsivällisyyteni oli jo koeteltu äärirajoilleen, joten fiskarsit saivat kyytiä ja lopputulos oli TÄMÄ:


Luovuuteni ei tästä kuitenkaan ehtynyt,vaan leikelty kangaskasa huojensi ja päätin tästä NIIN ihanasta, mutta ei venyvästä trikoosta yrittää selättää kehyskukkarolaukkupelkoni. Saa nähdä jääkö kankaasta mitään jäljelle,voipi olla,että päätyy ekotiskiräteiksi :)

Kivaa päisää kuitenkin,vaikka takin ja tunikan ompelun jälkeen lopputuloksena on kangaskasa. Argentiinakin hävisi,mutta permepi voitti. Olen tässä tuumaillut miksi hopean vuoksi on aina vuodatettava kyyneleitä. Mitä,jos joukkue olisikin joku kerta aivan haltioissaan hopeasta: pussaisivat,halaisivat ja tuulettaisivat?

Nyt kaivamaan kehyskukkaron osia esiin :) Elmässä on oltava haastetta ....?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi!