torstai 3. heinäkuuta 2014

Trikootakki ja apuja kaipaillaan??? Imetysmekon seltätystä...

Pakko sitä oli vielä jotain itselleenkin tehdä ja selättää tuo imetustunika-kammo :)

Tilasin jokin viikko sitten tätä jo pitkään kuolaamaani Miszkomaszkon Merenneidot Jerseytä jota saa täältä Käpynen nyt edulliseen hintaan. Tilasin samalla myös saman suunnittelijan tähdet jerseytä.
Kankaan saavuttua huomasin sen olevan aika tukevaa ja melko venymätöntä,liki kevyttä collegea. Suunnitelmissa oli ollut legginsit :) Uusiksi meni,ensin ajattelin  uusia tyynynpäällisiä sohvalle....mutta mutta, tekemäni Korkkarit-Kattoon-takki on ollut kovalla käytöllä, saisikohan tästä kevyen takin?
Tuumasta toimeen. Samalla ajattelin kokeilla uutta kaavaa JTKK naisten raglaa (korkkarit-kattoon takin tein JTKK hupparin kaavalla). Halusin raglahihaisen takin...epäonnekseni :/ Hihat eivät istru lainkaan ja pussittavat todella ikävästi...Hihoista tuli liian kapeat ja kaari liian suora. (=lisää vihersmoosthieita ja paino alas :) )
Projekti oli todellinen zero-waste- ihan muutama pieni pala jäi jäljelle. Alaosa on tehty kahdesta suorakaitaleesta,joten tuo puoli kankaasta meni kaikki. Huppu on tehty kolmesta kappaleesta. Loppupaloista ei saa edes pikkareita ;)

MUTTA- MINKÄ IHMEEN VÄRISEN NAPPIKAITALEEN TEEN???? Hihansuut? Helman taidan vain kääntää.

Takin väri on siis tummanruskea / luonnonvalkoinen.

Ei musta- jotain pirteyttä pitää olla.
Ei sininen- inhokkiväri.
Valkoinen- liian pliisu?
Keltainen? Hmmm...
Punainen-EI
Vaaleanpunainen- sain kai jo tarpeekseni imetysmekossa :/
Vihreä? Hmmm...
Harmaa?
Hmm....
Auttakaahan valinnassa?
Miszkomaszko

Värivaihtoehtoja....

2 kommenttia:

  1. Tosi ihania oli nuo edellisten postausten vaatteet! Omaan takkiini valitsisin vihreän, mutta muussa tapauksessa keltaisen. Pidän paljon keltaisesta, mutten osaa sitä itse käyttää. Minkä värisiä vaatteita käytät pääsääntöisesti takin kanssa? Ehkä niistä löytyisi hyvä sävy. Kaikki nuo suunnittelemasi kyllä sopivat hyvin, joten en yhtään ihmettele, jos valinta on vaikea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset. Tylsyyden tylsyys,valitsin valkoisen ja jo nyt harmittaa. ...no, takki jää odottelemaan ratkojaa tai inspistä. Nyt alkoi pieni ompelutauko :)

      Poista

Kiitokset kommentistasi!