maanantai 21. heinäkuuta 2014

Takista tunika ja tunikasta laukku- johan on!

Niin...möksällä on maalattu ja nautittu helteestä. Maalasin "porstuan" ja sorruin myyjän opastuksella ostamaan halvempaa valkoista maalia. Sävytys tuo ihanaakin ihanampi paperi.
Viime vuonna maalasin kesämajani katon: ensi pesu,senjälkeen pohjamaalaus ja kahteen kertaan maalausTikkurilan panelikattomaalilla ja tuli kerrassaan loistava.
NO NYT...tämä porstua. Pesu,pohjamaalaus tartuntamaalilla ja NELJÄ kerrosta tuota halppismaalia ja vieläkin epätasainen :/ En enää koskaan sorru! Se on maalattava vielä kerran,mutta ensi kesänä ja silloin tuolla Tikkurilan panelikattomaalilla. ( Kuvia tulossa)

Niin...siis tuo surullisen kuuluisa merenneidot takki,josta tuli tunika ja nyt tunikasta laukku.
Kaava omasta päästä ja täytyy sanoa,että respectiä niille,jotka näitä sarjatyönä tekevät. Olen kuitenkin tyytyväinen ensimmäiseeni,vaikka muutamassa kohdassa tulikin tenkkapoo. Nyt on kehyskukkaro ainoastaan liimattu Gutermanin kangasliimalla. Taidan katsoa kestääkö,ennen pihdeillä puristamista.
Vielä olisi hakusessa tuo hihnan teko- vinkkejä...en ole ihan tyytyväinen tuohin tapaan millä kiinnitin "lenksut".Lanternan maaliostoksilla sorruin alennusmyynneissä pieneen matkalaukkuun. En sitä tarvitse mihinkään,mutta se suorastaan huusi minulle. Siitä tulikin rakkaitten kankaitten tilkkulaatikko. Jokaisesta kankaasta säilön sinne pienen palasen <3Ja vielä...syy miksi kotiin tulin. No, ykkönen oli sauna ja toinen oli porstuan verhojen ompelu. Viljamin Puodin Hattarakekkerit on NIIN suloinen kangas ja sopi mitä mainioimmin uusille valkoisille seinille ja katolle. (kuvia tulossa).

Hattarakekkerit2 kommenttia:

  1. Kukkaro on kyllä hieno! Hyvä ettei kangas jäänyt käyttämättä. Mikä tuossa kiinnityskohdassa tökkii, kuvassa ei oikein huomaa :)? Ihana tilkkulaatikko!

    VastaaPoista
  2. Kiitos,olen itsekkin tyytyväinen ja samalla tuli selätettyä kehyskukkarokammo,toinen laukku hyvää vauhtia tulossa. Kiinnityskohdassa tökkii tuo hihnan kiinnittäminen lenksuun. Voin laittaa jossain vaiheessa tarkempaa kuvaa,jos osaisit auttaa. Nyt vain käänsin hihnan ja tikkasin päälle. ei näytä hyvältä,ei. Niin ja tilkkulaatikko on ihan <3

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!