tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kehyslaukku Nro 2

No,niin.Kävihän siinä niin,että innostuin näistä kehyslaukuista...eilen leikkelin jo toisen kankaat ja muokkasin vähän kaavaa. Tämä kangaskin ( NIIN IHANA), pandat, on tilattu aikapäivää sitten yhdessä kukkaronkehysten kanssa. Idea oli siis nimenomaan tehdä tästä kankaasta laukku ja nyt merenneitojen siivittämänä sain aikaiseksi myös tämän pandan...tai siis ainakin aloitettua.
Loppuun en ehdi laukkua tehdä,sillä Lillitypa odottelee auringonsäteissään...mutta tähän mennessä, I Love <3 Sisällä lintu ja Pandan käteen piti ommella toinen pandalapsi pallon kanssa,ettei jäänyt ihan yksin kankaaseen surkuttelemaan.
Muuten...tilasin eilen lisää kehyksiä,älä kerro kellekkään... ;)

Tässä kuvia (laitan lisää,kun saan valmiiksi) Niin ja edelleen otan vinkkejä vastaan:
 • Miten hihna kiinnitetään kauniisti "lukkosysteemiin"?
 • Miten päätellään hyvin tuo ala- ja yläosan kohta, tuleeko siihen jotain poikkitikkauksia?
Vinkkejä:
 • Ompele kangasmerkkisi laukkuun ennen osien yhdistämistä, ei unohdu ja on kauniimpi.
 • Laita ISO lappu ompelukoneeseen: MUISTA KÄÄNTÖAUKKO !


Nyt pyörän selkään ja möksälle <3 Aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille lukijoille!!!!

2 kommenttia:

 1. Nämä kehyslaukut on kyllä kivoja. En ole näitä kehyslaukkuja vielä tehnyt, joten en välttämättä tiedä kaikkia työvaiheita. Hihnoja muihin vastaaviin laukkuihin olen itse kiinnittänyt ihan päällitikkauksella, pujotan nauhan päät nauhan sisälle käänteenomaisesti. Minä olen vähän huono tässä selittämisessä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset,päät pitää tietty pujottaa sisälle!Näin eilen Herttoniemen marimekossa työväenopiston käsityönopettjan ja hän antoi minulle vielä pari hyvää vinkkiä,ensi syksynä ON päästävä kehyskukkarokurssille...se menee aina heti täyteen :/ Näistä kyllä niin innostuu!

   Poista

Kiitokset kommentistasi!