torstai 19. kesäkuuta 2014

Wimmalla Vimmaa juannukseen

Kerrankin ehdin ajoissa ja sain 2 metriä Vimman lettikangasta, ehkäpä kauneinta kangasta ever. Juhannusaatto on huomenna ja toissapäivänä satoi räntää :/ Huomenna satelee ja on kylymää :/ Lillitupa ja Maijan Kahvilan ihanat hoidokit odottavat silti huomenna! 2 karitsaa: Mande ja Panda. Kaksi kiliä Sten ja Udde.
Mande sai nimensä sen käsittämättömästä luonteesta: se hivuttautuu aivan vierellesi ja kerjää rapsutuksia ja katselee Sinua kaihoisasti lempeillä silmillään. Ristin sen Mandeksi Nelson Mandelan mukaan: jokaisella tulisi olla oma Mandensa, joka muistuttaa hyvyydestä, ystävyydestä ja sopuisasta yhdessäolosta- rakkaudestakin.
Tässä kuvia vimmalla juhannukseksi ompelemistani leggareista (ehkä himpun verran isot?) ja samasta kankaasta tein pipon,kun sopiva soiro jäi jäljella. Tupsu hempeän vaaleanpunainen PaaPii,tottakai. Toivottavasti pipolle ei ole huomenna käyttöä.
Kuvissa myös narikkatorin käsityötapahtumasta ostamani ihastuttavaakin ihastuttavampi rintaneula- se ainoa oikea Tarzan ja Jane <3
HAUSKAA JUHANNUSTA KAIKILLE...niin...ja N Y T.........NYT akoi LOMA!!!
letit kangas
Viljamin Puodista pala ihanaa verhokangasta Lilli Mökille <3


MISS PANDA

Karitsa
MANDE


Kili
STEN JA UDDE

2 kommenttia:

  1. Tuo kangas kyllä on upea, legginsit ja pipo näyttävät hyville! Herttaisia eläimiä, maatilalla kasvaneena aina herkistyn näistä eläinkuvista. Jätän merkin käynnistä, ja taidan jäädäkin seurailemaan touhujasi enemmänkin.

    VastaaPoista
  2. Juu,kangas on ihan huikea. Vähän sitä jäi vielä varastoon,nähdä saa mitä keksin. Eläimille olen ihan menettänyt sydämeni,huomenaamusta lähden taas Lillituvalleni vauvoja hoitamaan <3 Kiva kun kommentoit ja TERVETULOA neljästoista lukijani Hanna Mi :)

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!