maanantai 30. kesäkuuta 2014

Huppari,teeppari ja colleget Onnille

Kangasvaraston tuhoamista. Onnille tilauksessa pitkähihaisia t-paitoja,collegehousuja yms. Tein myös kevyen hupparin. Kangkaat tietysti Onnin lemppareita: dinoja ja angry birdsejä. Kaavat Ottobre lehdistä. Tuo Dino luomu jersey on aivan ihastuttavan pehmeä ja napakka. I love.
Kyllä nuo lastenvaatteet on tylsiä kuvattavia ilman kohteita :/ Kerran laitoin,että ne on ikäänkuin tyhjiinpuhalletut- näin on.
Blogini eläisi,kun olisi nuo suloisuudet vaatteet päällä <3
Hmm,olen ylpeä itsestäni ja rakastan kaksoistikkiä. Saumuri ja kaksoistikki olivat ainoastaan käytössä. Kokeilin kahta eri tapaa huolitella pääntie ja mielestäni tuo,jossa kaksoistikki kulkee sekä resorin,että kankaan päällä on ehdottomasti parempi...harkitsen kyllä myös leveämmän kaksoisneulan hankkimista,niitäkin kuulemma on?
Tilaukseen jäi vielä syyspipot ja kolmiohuivit pojille. Hmm-onko jollain vinkkiä / kaavaa /ideaa / mallia kolmiohuiviin?
Nyt muistin jopa laittaa nuo ompelumerkit,ne on kyllä aivan ihastuttavat!
Ja, taas mahtuvat kankaat kahdelle hyllylle :)
Ommeltavia sadepäiviä,Helena <3

Pikkuveljelle ja...

Isoveljelle...


Tästä tuli suosikki kaksoistikkaus pääntielle

Tämä kaksoistikkaus saa jäädä
Koko Kasa <3

Ja Koko Jätekasa- nyt on aika putsata saumuri kunnolla!

7 kommenttia:

 1. Meilläkin poika ilomielin kelpuuttaisi nämä vaatteet omaan kaappiinsa! Kivoja vaatteita. Toki lapset saavat vaatteisiin eloa, mutta kyllä näistäkin saa jo hyvin käsityksen millainen vaate on. Minä tein tarranauhallisen kolmiohuivin (kaulaan) pojalle joskus syksyllä. En tiedä millaista ajattelit, mutta jos kiinnostaa niin käy vilkaisemassa http://hannannamit.blogspot.fi/2013/10/for-squirrels-eyes-only-vain-oravien.html.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset Hanna ja suurkiitokset kolmiohuivista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos siitä edes pientä apua oli! Tervetuloa seuraamaan blogiani :)!

   Poista
 3. Hei! teit siis kaksoistikkauksen kuvan saumurilla? Omistan samanlaisen kapistuksen ja olen monesti miettinyt onko kaksoistikki mahdollista ko. koneella. Tarviiko sitä varten joten erikoisvälineitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,kaksoistikki tehty Pfaff Ambition ompelukoneen kaksoisneulalla. Saumurilla sitä ei saa,pitäisi olla peitetikkikone tai kuten jo laitoin tavallisessa koneessa kaksoisneula.

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!