torstai 5. kesäkuuta 2014

Ei väkisin...

Niin,huoks, EI kannata aloittaa ompelua väkisin. Siksi en myöskään ota vastaan tilauksia,heti menee ilo ja tulee kiireen tuntu.
Ompelujumi tuntui niin ikävältä jo ajatuksena,joten päätin ottaa härkää sarvista heti ja ommella keltaisen mekon loppuun. Ja viimeinen kerta,kun kanttaan mekon trikoolla "ei-joustavaan- suuntaan" trikoosuirulla. Oli hankalaa ja pedanttina jälki ei tyydytä. Kangas oli alunperinkin hankittu lapsenlapsille, joten ei edes kangas "nappaa", saatika rallireunukset. Ei miellytä ei :/ Lillitupatunika tuli,sinne se sopii kilin ja lampaiden ulkoilutukseen :)
Kangas oli pesuvaiheessa napannut harmaata valkoisiin kohtiin, joten valkopesuaine tai vanish menee kokeiluun. Myös pussihelman taidan tähänkin tehdä?


Harmitus. Mutta ei taaskaan kauaa,keitän kaffet ja nautin lämmöstä <3 10 työpäivää ja LOMA!!!!


Paa Pii

Paa Pii

5 kommenttia:

 1. Kivan mallinen mekko! :) Millä kaavalla mekko on tehty?

  VastaaPoista
 2. Kiitos,tämäkin on Onion 2035 hiukan muokattuna: levensin hiukan helmasta ja avarsin hiukan kädensuuta, muutoin ihan suoraan kaavasta. Turhaan ei tätä kaavaa kehuta :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näkönen mekko! Hyvät väri yhdistelmät!

  VastaaPoista
 4. Mä oon tehny mun siskolle singoalla tyyppisen tunikan. Sisko on kokoa 38 ja mä tein raglanhihaisella kaavalla (ot autumn mood) koko 44 ja avarsin pääntien tosi suureksi ja pujotin kapean kuminauhan pääntien käänteeseen. Hihoja kannattaa varmaan leventää jonkin verran, niin saa ryttyjä kuminauhalla niihinkin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Marjo. Mulla odottelee tuo viskoosikangas singoallaksi. Yritän säveltää tuolla jtkk raglalla...kiitokset vinkeistä :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!