sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Lilli Tupa

Minulla on siis pikkuruinen (12m2) kesämaja Kivinokassa ja 1. yö Lillissä tuli vietettyä viime yönä. Eilen grillasimme äitini,lasten ja lapsenlapsen kanssa nauttien Suomen suvesta. Olin jo ehtinyt kattaa sisätiloihin,mutta onneksi selkeni iltapäiväksi.
Ruokaillessamme KettuRepolainen paistatteli aurinkoa muutaman metrin pässä. Kesy ja suloinen kuin mikä, mutta kovasti jokin kutitti :/
Tässä muutama kettukuva (kuvaajana tyttäreni ja kuvat löytyvät myös hänen blogistaan)ja LilliTupaa <3 Maija kanat pääsivät pihalle ja huomenna Maija hakee 3 lammasta ja 2 kiliä. Onneksi enää 9 työpäivää, niin pääsen kilejä "kouluttamaan "
Henkireikäni!

Tällainen kuva oli ystävättäreni fb päivityksessä ja tällainen on kyllä ehdottomasti LilliTupaan sohvan päälle saatava selkänojaksi. Ihan ehdoton- enköhän minäkin osaisi aplikoida?

2 kommenttia:

  1. Ihana kettu <3 Aivan yli suloinen :) Teillä kävi hyvä tuuri kun saitte näin kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  2. Juu,niin kävi.Tyttäreni on taitava valokuvaaja ja kettu hyvin kesy. Toivottavasti saan kesän aikana kivoja kuvia,huomenna Kivinokkaan tulee kaksi kiliä ja 3 lammasta. Maja on ollut minulla vasta vajaan vuoden ja kovasti pohdin vielä sisustusjuttuja ja maalien värejä. Keittiönkaapit maalasin mintun värisiksi,eikä ne oikein kiellytä. Nyt olen päätynyt harmaa-roosa sisustusväriin...joten loman alkaessa maalikauppaan,mars!

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!