sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Jämäpalapikkarit

Kyselin fb-rymissä mitä tehdä trikoojämäpaloilla, yksi ehdotus oli pikkarit.
Eilen olin mökillä-ihastuttava ilma,tänään odottelin iltapäivään saakka poutaa,ei tullut,ei. Lämpimärkänä saavuin pyörällä kotiin ja sanunan kautta pikkarintekoon.
Nyt on prototyyppi valmis lapsenlapselle 5v kokeiluun. Aika isoja palojahan pikkarit vaativatkin. Vanhimmalle pojalleni,joka oli käymässä tuumasin,että tähän on ompelussa tultu: pikkaritehtaalle.
Hän naurahti sanoen: mitäs tuo,jos on kivaa ja minäkin (30v) voisin ottaa boxerit,jos löytyisi jotain aika neutraalia kangasta................... :)

1 lomaviikko takana ja seuraavaa aloitellaan...sateessa....ei haittaa.........vielä :)

pikkarit

pikkarit

6 kommenttia:

 1. Pikkari-ompelu on tosi kivaa! Parhaat ja kauneimmat mummikset on itsetehtyjä. :) Aina ei vaan jaksa vääntää jämäpaloista pipojakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,ainakin näillä ilmoilla. Olen siivonnut koko viikon ja heittänyt paljon turhaketta menemään ja kiertoon. Nämä rakkaat kangaspalat on kaikki käytettävä,viimeistä piirtoa myöten. Minä en jämäkasan koosta päätellen ole jaksanut piiitkään aikaan...mutta palat on aika pieniä,jopa pikkareille.

   Poista
 2. Minä kun tein ittelle pikkareita, ni tulipa todetuksi, että ei ne jämäpalat riitä, vaan tarvitaan ihan reilusti kangasta, hehe! :D Kunhan saisi lapset pois vaipoista, ni ehkä sitten nää lasten pikkarit vois olla yksi vaihtoehto jämäpaloille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Niin ei itsellenikään ja lapsenkin pikkareihin tarvitsee yllättävän isot palat. Vaippapöksyille tietty vielä enemmän :)

   Poista
 3. En ole vielä näitä pikkareita kokeillut, mutta kivoja nämä sinun tekemät on! Pitäisi varmasti testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,nopeita on tehdä ja odottelen kuumeisesti,että Lumina pääsisi testaamaan prototyypit niin pääsisi pikkaritehdas vauhtiin :) Helppoa ja jopa terapeuttista- näin sadesäällä ;)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!