perjantai 15. elokuuta 2014

Liivi"hame"

Sainpahan valmiiksi. Marimekon villasekoitekankaasta (silittämättä siisti) liivihameen,vai onkohan tuo liivihame. Kaavan olen ottanut jostain kirjaston lehdestä,joten ohjetta ei enää tekoon ollut ja voi olla,että aikamoisia omia viritelmiä tuli tehtyä.







Tää on kyllä jotenkin niin 50-lukua...harmittaa,kun etukappaleen kohdistukset meni muutaman sentin vinksalleen...

Taskutkin tein,ihmettelin kovasti,kun yläosan kaavassa "roikkuivat" taskukappaleet. Ompelin siis sen osan vain alaosaan kiinni...tuli varmaan tehtyä jotain ihan kummallista? Taskuihin ehkä vielä napit tai isot nepparit?
Ja taas mä ihmettelen mikä toi kumpu vatsan kohdalla on? Varmaan paita rypyssä?

Fb-ryhmästä sain hyvät neuvot puolialavaraan (tulikohan oikein?) ...tuo lerpottaa kyllä kummasti tuosta ihan keskeltä...ehkä sitä pitäisi vähän kaventaa?

 Yläosaa pitää kyllä ehkä jos vaikka kuin kaventaa. Tänään ei työviikon jälkeen jaksa ja huomenna on Kivinokan lepakkoretki.Möksälle siis :)


 Ja taskut, ne on kyllä töissä kivat...


Helteillä tuli juotuoa melkein vain erilaisia smoothieita,tässä banaania,kookosta,ananasta ja spirulinaa. On se spirulina ihmeaine,kun pienikin määrä värjää niin kauniin vihreäksi.




Niin ja IHANAA VIIKONLOPPUA ja aurinkoista loppukesää kaikille <3

4 kommenttia:

  1. Kivalle näyttää! Erityisesti tykkään noista taskuista, napit voisi tosiaan olla hauska lisä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,aikalailla tosin lörpöttää tuo v-aukko. En jaksanut sitä enää alkaa fixailemaan,isommat rinnat pitäisi olla :) Napit,joo...täytyy lähteä kaivelemaan nappilaatikkoa.

      Poista
  2. Tosi hyvän näköinen kaava ja kangas! Ihan selkeesti taskut huutaa isoja nappeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Marjo, kaavaan ihastuin heti,siinä on jotain 50-luvun henkeä ja kangaskin on aivan huikeaa matskua. Lopputulos vain ei oikein napannut,haittaa nuo pienet kohdistusvirheet kuviossa yms... :/ Yritän vielä yläosan kokoa saada pienemmäksi,jostta istuvuus vähän parempi. Isot napit-KYLLÄ!

      Poista

Kiitokset kommentistasi!