sunnuntai 3. elokuuta 2014

Perus Pehmoa: tunika ja legginsit.

Vielä yksi ompelus, sushisession jälkeen. Ystävättären kanssa sushilla itäkeskuksessa buffetpöydässä...huh tuli syötyä ihan liikaa.

Pehmokangas nro 2,ei se ihan Luminan lemppari,vaan nro 2.
Tilaus pitkähihainen perustunika ja legginsit. Molemmat Ottobren muokatulla kaavalla. Tunika vain levennetty t-paidan kaavasta.
Keltainen kangas Marimekon metritavaraa 5,- metri :) Pehmokangas Ruotsista kimppatilauksena.
Ihastuttava kangas <3Legginsit...tulee kyllä käyttää  yksivärisen t-paidan kanssa...muutoin tulee kyllä pehmot korvistakin. Tää on kyllä NIIN hyvänmielen kangas <3


Vaatteet olisi kyllä niin kiva kuvata lasten päällä...mutta ...Hihhei ja pian jo yöunille. Huomenna töihin ja saattaapi lämpöennätykset vielä paukkua- HUH,onneksi on hyvä ilmastointi.

Niin ja tervetuloa lukija nro 23 :)

4 kommenttia:

 1. Nämä pehmot kyllä saavat hymyn huulille! Kivat vaatteet näistäkin tuli. Tsemppiä töihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset,rakastan hyvänmielen kankaita <3 Kiitokset,selvisin 1. työpäivästä :)

   Poista
 2. Ihana blogi sinulla, kaikkine ihanine ompelusineen...tulee mieleen itsellä ajat, kun lapset oli pieniä ja kaikki vaatteet melkein tein itse (viisi lasta). Nyt pitäisi varmaan alkaa tekemään lapsenlapsille...viides syntyi lauantaina... mutta tahtoo aika mennä kesällä puutarhassa ja talvella sukkia kutoessa, mut niinhän ne mummot tekee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Sinulle Tuitiina ja tervetuloa blogiini. Minäkin tein aikanaan lapsille paljon vaatteita ja senjälkeen tuli piiiitkä tauko. Nyt innostuin uudelleen ja innostan Sinuakin! Onnea viidennestä lapsenlapsesta <3 Minulla lapsia "vain" 3 ja lapsenlapsia 2. Tuntui mukavalta,kun vanhempi lapsenlapsistani viipotti eskarin ensimmäiseen päivään mumi-design värikkäissä vaatteissa. Minä jo odottelen,että tulee lisää lapsenlapsia,kun nykyisillä on jo kuulemma vaatevarastot täynnä :) Lämpimiä kesäpäiviä ja puutarhanhoitoa <3 Minullakin jo sukat kutimella :)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!