sunnuntai 17. elokuuta 2014

Mikä kangaslakko?

IIK,helteet ja työnalku ovat vieneet kaikki mehut ompelemiselta. Intoa ja voimia kankaiden ostamiseen kyllä riittää...huoks.
Dear Deer Velour  


Tässä alkusoittoa ja lisää tulossa... Nämä kankaat TÄÄLTÄ Dear Deer velor vain 9,-/metri ja onnistuin saamaan vielä palan tätä ihanaa ohutta collegea,sitäkin uskomattomaan hintaan. En ollenkaan tiedä mitä näistä tekisi. Velourista tulisi ihastuttava torkkupeitto...missähän olisi hyvä ohje? Huppari Luminalle tilauksessa ...ihan vetoketjulla,joten sekin pelko on siis selätettävä. Ihastuttava college? Hmm...kyllä siitä jotain syntyy...joskus :)
Eilen olin Lillituvalla elofestareilla ja illalla Helsingin Lepakkoyhdistyksen järjestämällä lepakkoretkellä. HUIKEETA!!! Mahtavia elämyksiä aarniometsän syvyyksissä!

Nyt ravintolapäivän tarjoukseen,parvekkeelta näkyy Gussen Sushi,joita tarjoillaan kotoa. Nams!
Herkullista ravintolapäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Onpas sinulla ollutkin mukavia tapahtumia! Meillä noita lepakoita lentelee illan hämyissä kotipihalla, hauska niiden lentoa onkin seurailla. Ja aivan ihania kankaita, kyllä se vetoketjun ompelu sujuu. Tukikangasta vaan reippaasti :). Torkkupeittoon en tiedä ohjetta, ei ole vastaan tullut. Jospa löytäisit kivan ohjeen siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu,ihana viikonloppu takana ja on ihan kiva mennä töihin- Lepakot on NIIN ihania <3 Lentelevät kyllä upeasti ja aika matalalla...ihan päälakea hipoivat. Vetoketjukammo on ihan järkyttävä,mietin jopa neppareita ketjun sijaan... :/

      Poista

Kiitokset kommentistasi!