lauantai 23. elokuuta 2014

Ompelukaappi ja kaksi hyllyä

Olen siis vakaasti päättänyt,että ompelukaapissani saa olla korkeintaan 2 hyllyllistä kankaita,muutoin feng shuit eivät hengi hyvää ja kankaat alkavat stressata.

4 metriä  Dear Deer velouria tarjouksesta täytti kaappini yli äyräitten hetkessä...ja nyt ahdistaa.

Huomenna ompelen...ompelisinko velourista torkkupeiton,siihen saisi muutaman metrin...ei...

Nyt en enää osta kankaita. Ostolakko. Vielä on tulossa lettiä ja sashopin ylläripaketti-KÄÄK!
Tässä ei enää pikkariompelut auta. Suljen silmäni kauniilta kankailta ja alan nyt järjestelmällisesti tuhoamaan kangasvarastoja. En lopeta,kunnes on tasan kaksi hyllyllistä jäljellä.

Ja tämä on tosi :DAinakin niin kauan kunnes...eeeeiiiiiiiiiiiii..............

4 kommenttia:

 1. Kaappi näyttää niin mukavan inspiroivalta ja värikkäältä, ihanaa kun saat kauniit kankaat pidettyä noin nätisti esillä. Minäkin olen yrittänyt tuhota vanhoja kankaita tytöille syysvaatteiksi, lähinnä sellaisia, mitkä jäivät viime talvena ompelematta. Kankaat ovat kovin houkuttelevia, minun on ainakin vaikea pitää uusista kangasostoksista näpit erossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on kanssasisaria,jotka jakavat tämän ihanien kankaiden tuskan :D Jatkossa ostan kyllä vain mieluisia kankaita, maksoi mitä maksoi ;)

   Poista
 2. Juuri edelliseen postauksen kommentoin, miten ihailen tätä sinun kahden hyllyn taktiikkaa! Sinulla on todella kaunis valikoima kankaita. Kankaat on vaan niin ihania, ettei herkkujen ohi voi mennä. Minunkin pitäisi olla ostolakossa, mutta jotenkin huomaa tarvitsevansa (muka) vaikka mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm...nyt olen kyllä yhtä vahvasti ostolakossa,kuin namilakossa. Kankaat vaan on...ehkä lipsun,jos tulee joku ihan- pakko- ostaa...nyt vaan pitää hurjasti ommella :D

   Poista

Kiitokset kommentistasi!