torstai 21. elokuuta 2014

Hupparivetoketjukammon selätys neppareilla

No,niinhän siinä kävi,että tuo Funny Fox oli Luminalle liian kapea malli ja piti masun kohdalta leventää "suiruilla". Ostin vetoketjunkin,mutta se ei näyttänyt hyvältä joten päädyin prymin neppareihin. Näin vetskarikammoiselle tuli myös nepparikammo. Alimmat urokset irtosivat heti,lisäsin hiukan tukikangasta...mutta edelleen nepparit ovat aivan liian jäykät 5-vuotiaalle :/ Nyt niitä ei enää vaihda vetoketjuksikaan. Hyvät neuvot tarpeen?







Tämä oli siis elämäni ensimmäinen hupparikokeilu ja kokeiltua tuli kaikenlaista ja opittua samalla. Laitoin pandojen silmiin vähän bling blingiä,kuten mös ilmapalloon liimasin pikkuruisia strasseja. Lumina ei voi sietää tuota silmälasipäistä pandaa ...yritin siis kohdistaa niitä vähän sivummalle. Sateentekijä oli myös kuosi, jota prinsessatyttö ei suostunut koskaan pukemaan päälleen :/




Yleisestiottaen olen huppariin tyytyväinen...ompelin jopa helmaan nauhakujan,mutta nyt nepparikujassa tuo jippo jäi toteuttamatta...sinne voisi sujauttaa kuminauhaa ,jos tarvis.



Nyt on tullut niin paljon uusia ihania kankaita,että ensi viikonloppuna ehkäpä ompeluviikonloppu :D
Mukavia sadepäiviä kaikille!

Kaava: OB Funny Fox
Kankaat:Viljamin Puoti ja Vuosaaren pikkukangaskauppa ja resori Marimekko
Nepparit: Grrrr---Prym.



2 kommenttia:

  1. On kyllä sievä huppari! Prinsessat onkin tarkkoja siitä, mitä päällensä laittavat :). Ei kyllä tule äkkiseltään mieleen mitään, millä saisi noita neppareita paremmin toimiviksi.Iso työ niissä olisi vaihtaakin toisiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :D Sain nepparitkin löysemmiksi pihdeillä uroksia litistämällä. Taisin sitäpaitsi tehdä 4mm reijät,kun olisi pitänyt olla 3mm :/ Jatkossa siis voipi näitä käyttää :)

      Poista

Kiitokset kommentistasi!