sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kesä Hukka

Hukkaa oli jäänyt vielä palanen ja Lumina toivo siitä itselleen jotain. Kovasti odotellaan jo Espanjan reissua, vaikka aikaa on vielä... Päädyin kuitenkin kesähepeniin jo ilmankin innoittamana.


Viimeinen kerta, kun ompelen Marimekon trikoosta (keltainen), joka varmaankin aikalailla puuvillaa. Sain tehdä aikalailla temppuja, ettei tullut reikiä...silti tein vielä peittarilla tukitikkaukset.Rimpsut helmaan, että on hiukan tyttömäisempi.

Kyllä huomaa, että kameroissa on eroa. Edelliset kuvat otettu Pentax järkkärillä ja seuraavat kakkoskamerallani Superzoom Olympuksella.

Jokin aika sitten tein äidilleni oloasun Dear Deer Veourista, hän on jo odotellut, koska tulen blogikuvia ottamaan :)Oloasu on mieluinen ja kuulemma ensimmäiseksi aamulla ja viimeiseksi illalla päällä <3
Rakas äiti <3

Tämä päivä onkin mennyt keittiöremppaa Kivinokan Lillitupaan suunnitellessa. Kävin  tänään ottamassa lähtötilanne kuvat. Nämä löytyvät Kivinokka sivulta. Saa nähdö millainen minikeittiö minulle toiveitten pohjalta syntyy. Huomenna alkaa purkuhommat.

                                                           Valoa, Iloa ja kesää odotellessa!

11 kommenttia:

 1. Olipa ihana hyvän mielen postaus! Mukavia purku- ja remppahommia, lopputuloksesta tulee varmasti hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset <3 Kevättä ja pikkuruista mökkikesää kohti. On mukava suunnitella pienen mökin remppaa,nyt,kun löytyi oiva remppamieskin.

   Poista
 2. Ihana on pikkuneidin asu ja oikein mukavalta vaikuttaa myös äitisi asu ja hänen kommenttihan kertookin loput!
  Oikein mukavaa remppaa :-D

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat äidistäsi ja ilmeisen mieleisestä oloasusta. Hukka-asu on niin aurinkoisen pirteä. Remppatsempit! (minne päin Espanjaa suuntaatte? Meilläkin on suunnitteilla Espanjan matka, Barcelonaan aiottiin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Espanjassa suuntaamme Aurinkorannikolle Fuengirolaan,jossa majoitumme ystävättäreni luo,joka asustaa siellä. Oi, Barcelona <3

   Poista
 4. Tammikuussa olet listannut kehyskukkaro aiheiden listauksen. Mistä olet ostanut ne puristuspihdit? Täällä on onnistuttu pilaamaan useammat kehykset vaikka kuinka taiten olen yrittänyt tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ne pihdit on tiffany lasityöharrastukseni peruja. Eli murtopihdit,jotka on tarkoitettu lasitöihin. Uskoisin,että muutkin pihdit,jotka suojattu esim maalarinteipillä sopivat. Nuo murtopihdit kyllä vallan mainiot,kun on pehmustettu muovilla. Saisikohan tiffany kaupoista?

   Poista
 5. Kiitos paljon nopeasta vastauksestasi. Pitänee ostaa vielä yhdet pihdit, jotta saan itseäni tyydyttäviä pussukoita.

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!