sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Ihanin kesä-sienimekko-ikinä!

Kankaiden yöstä tuli ostettua hyviä tarjouskankaita, mutta tätä ihanaa kärpässieni kangasta halusin ehdottomasti, vaikkei tarjouksessa ollutkaan. Visiokin oli selvä, hihaton kesämekko / tunika.Kaula-aukon resorin väristä hain apuja ja päädyin mustaan, joku kerta yllätän itseni ja piristän näitä mu-va tunikoita esim. punaisella resorilla.
Sotilaallinen asento. Minä niin tästä pidän, vaikka kovasti emmin  noita hihoja...kangasta jäi ihan olematon pala. Alleja ei saa peittoon - ehkä niille pitäisi jotain tehdä???Helmaankin laitoin resorin, pikkasen leveämmän. Peitetikki ei kyllä pitänyt langan vaihdosta ja näyttää tarvitsevan säätöjä...
Mikä kuvakulma - IIK- ja tuima ilme.Ja seinällä, päällä pääsee malli oikeuksiinsa. Milloin voi sanoa,että malli on oma? Tämä on jo niin monesta kaavasta muokattu :)                             Pling Plong. MAAILMAN IHANIMMAT virpojat kävivät <3
                                             Rentouttavaa palmusunnuntaita kaikille!

12 kommenttia:

 1. Vallan ihana mekko.. tykästyin tuhannesti :)

  VastaaPoista
 2. Täydellinen! <3 Nähtyäni tämän mekkokuvasi fb:ssa tulin tutkimusmatkalla heti tänne blogiisi myös ja lukijaksi liityin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, tykästyin malliin itsekkin. Sydämellisesti tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 3. Mä myös! Ja kyllä sanoisin mallia jo omaksi, mä ainakin sanon jos oon monesta kohdasta muokannut huomattavasti. Silloinhan se alkuperäinen on vaan suuntaa antavana. Sulla on ihana blogi, tykkään erityisesti tuosta yläbannerista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Hiukan vielä muokkasin mallia...ehkä se tosiaan on jo oma :)

   Poista
 4. Hei. Minäkin tulin tänne FB viestisi innoittamana ja täytyy sanoa vielä kerran, että nuo sinun mekot on aivan ihania. Minä oon lyhyt ja paksu niin minun on todella vaikea löytää itselleni sopivia mekkoja. Jos istuu hartoista niin muuten on niin iso, kuin teltassa olisin. Kaikki, siis ihan kaikki, niin housut, kun mekotkin on minulle liian pitkiä. Helmat roikkuu lähempänä lattiaa kun polvia :D
  Olen siis kypsytellyt tässä muutaman päivän ajatusta, että voisin ommella kesämekon itselleni.Jos onnistuu niin toisenkin. Olen ommellut todella vähän mutta teitä muita "katsellessa" on ajatus kypsynyt ihan hiljalleen.
  Rakastan blogiasi ja tulen roikkumaan täällä usein. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa :) Minulla on todella leveät hartiat ja lyhyt selkä.Pikkuhiljaa kaavoja muokkaamalla on löytynyt oma lempimalli.Itse ompelemalla saa kyllä mieluisat ja istuvat vaatteet,kuoseista puhumattakaan. Nyt vain tuumasta toimeen,onnistut varmasti !

   Poista

Kiitokset kommentistasi!