maanantai 30. maaliskuuta 2015

Jussi luomujersey hihaton tunika

Matkakuumetta. Espanjan aurinkorannikolla on tänään + 32 astetta ja täällä sataa räntää taivaan täydeltä. Siirryimme kesäaikaan ja sen kunniaksi tein samalla "omalla kaavalla" hihattoman tunikan tuonne +32 asteeseen. Ihanainen Paa Piin luomujersey Jussi kolahti minulle, kumma kyllä...kolahti tällaiselle hempeiden kuosien ystävälle. Mutta...mutta...enhän minä mustavalkoisistakaan niin pidä :D

Ja helma resorilla kivasti hiukan pussille <3Yksi kuva Vilinasta,ettei ala mököttää.Tästä tulikin Vilina, kun Lyylejä oli liikaa.
                                         Että tällaista loskasateessa...aurinkoa odotellessa :)

8 kommenttia:

 1. Mahtavia ompeluksia. Tätä blogia aion kyllä seurata sanot mitä sanot. Ompelen itsekin jonkin verran. Ihania kankaita olet löytänyt.

  Terveisin;---mummi---

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,sydämellinen KIITOS ja tervetuloa lukijaksi-jihhuu!!!!!!!! Ihania kankaita, niitä on kyllä ihan liikaa. Nyt yritän kovasti saada kangaskaappiani tyhjennettyä.

   Poista
 2. Kesä, tule jo! Mekko on kyllä oikea piriste tylsän harmaaseen (meillä kyllä ihan valkoiseen lumen puolesta) päivään. Kuosi on ihana, sinulla onkin aina niin ihania kuoseja vaatteissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,todellinen väriläiskä tämä on js niin ihana kuosi <3

   Poista
 3. Ihana kangas! Ja malli toimii hihattomanakin :-D
  Räntää todellakin tuli taivaan täydeltä, plääh, mutta jos tämä tietää sitä että kesä on lämmin ja pitkä, niin sallittakoon ;-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos...ja nythän kevään suhteen näyttää jo hyvältä.

   Poista
 4. Hyvältä näyttää, ihanan pirtsakka :) Ja tuo kankaan kuosi on todella kaunis <3 en tosin tiedä osaisinko itse käyttää :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!