maanantai 21. syyskuuta 2015

Tossuja, pipoja ja asu koululaiselle.

Piitkä tauko blogi postaamisessa. Olen kyllä ommellut, mutta blogiin asti en ole mitään saanut. Blogiväsymystä?
Viime viikolla Dublinissa ja Irlannissa - mahtava kaupunki <3

Tänä aamuna saatoin taas pikkuruisen ekaluokkalaisen kouluun. Sormia jo kuulemma paleli. Tässä pikkuiselle Luminalle luhyt tunika ja legginsit. Vaaleanpunainen ei kuulemma enää kuulu lempiväreihin ... toivottavasti kelpaa mustalla höystettynä.
Lumina valitsi itselleen vielä pipo / hanskakankaan, tupsun ja määritteli mittasuhteet. Taitava tyttö. Kangas ihastuttavan laatuinen tukeva trikoo Kameleontti, jota saa Pehemiältä. Tyttärelle tästä kankaasta syntyy  vielä toiveesta legginsit synttärilahjaksi.


Itselle pipo. Kankaan väri nappasi!


Niin...ja sitten niitä baby bootseja. Kaavan siis saa etsystä reilulla viidellä eurolla. Oletteko valmiita bootsipläjäys! Osasta puuttuu vielä nepparit / napit.
Eikä tässä vielä ollenkaan kaikki. Osa näistä ja jokunen toinen tossupari päätyy Roosanauha huutokauppaan hyvän asian puolesta <3

Sataa...hyvä päivä muistella Irlantia - Irskimussiikkia soimaan!                     Iloa, Rauhaa ja Rakkautta kaikille!

9 kommenttia:

 1. Ihania olet ommellut! Tossut menevät varmasti kaupaksi huutokaupassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,toivotaan!Viime vuonna tein 3 mekkoa ja hyvin menivät kaupaksi.

   Poista
 2. Minusta tuo vaaleanpunainen on niin suloinen, toivottavasti ekaluokkalaiselle vielä kelpaa. Mahtava määrä söpöjä tossuja! Ja Irlanti, siellä tahtoisin minäkin päästä käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kelpasi.Irlanti vei kyllä sydämeni mennessään!

   Poista
 3. Voi kun meidän pikkumies on jo kasvanut tuollaisista tossuista ulos, muuten olisi pitänyt itsekin kokeilla. Guinness-kuvasta lähinnä harmittelen, kun jä itseltä tuo paratiisikuosi ostamatta. Tuleekohan niitä vielä myyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää tossut on kyllä niin ihania.Toivottavasti paratiisikuosia vielä tulee...vihreä ehti sekin loppua,ennenkuin sain napattua itselleni.

   Poista
 4. Anteeksi että kyselen, mut "tekijänoikeuksista" : saatko kaupata toisen kaavalla ommeltuja vaatteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,toki saa ktsellä.Tällä kaavalla tehtyjä saa kaupata.Asia varmistettu kaavan tekijältä ja lukee myös hänen sivuillaan. Mikäli näitä oikein myyntiin tekee toivoo Maggie,että niissä on mainintana kaavan alkuperä ja näin aion myös huutokaupassa toimia.Kohteliasta on aina asia varmistaa,sekä kaavan,että kankaan osalta :)

   Poista
 5. Olen varma, että nämä baby bootsit menevät kuin kuumille kiville! Niin ihania ne on ❤ . Luminalle olet tehnyt ihanan setin myös. Irlantiin haluaisin itsekin, on varmasti paljon nähtävää.

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!