sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Roosaa ja Rypytystä....

Huoks.
Näitä pipoja pyydettiin taas lisää. Rypytetty on. Jokaiseen pipon ruusukkeeseen menee 1.60 x 4cm pätkä Noshin ihastuttavaa puuteri trikoota. Osa framilon rypytyksellä ja osa ilman.

Vielä jäi kaksi...nyt ei enää jaksa :)


Trikoo ruusuke


Toinen lapsenlapsista oli yökylässä perjantaina. Molempia väsytti. Hän oli kotona valinnut lettilegsut ja teepparin. Hauskalta näytti :)


4 kommenttia:

 1. Ihania pipoja. Luulen että suloiset pikkuiset mummin tyttöset ihastuisivat malliin kyllä. Käyn aina kurkkailemassa näitä sinun ihania töitä, kommentointi tahtoo aina jäädä muka kiireen takia, mutta yritän parantaa tapani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,kiitokset. Tein itsellenikin nyt pipon,toivottavasti tällä kertaa pysyy päässä :D. Kommentit on aina super kivoja,katselijoita paljon...kommentteja aika vähän. Niin se tahtoo itsellänikin kommentointi unohtua :/

   Poista
 2. Ei ihme, että näistä satelee sinulle tilauksia! On ne vaan niin ihania pipoja. Lapsenlapsien yökyläilyt ovat varmasti mukava piriste arkeen, ja joskus varmaan myös väsyttävääkin ;). (nimittäin meillä poika ilahdutti äitiäni heräämällä vaille 5 aamulla.."toinen tänne sinua varten tulee, niin voisi sitä jo nousta ylös, kun toinen pyytää. ja minulla on niin paljon asiaa sinulle mummi, että menee koko päivä..." anteeksi ot.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset !Heh,onneksi lapsenlapset jaksavat nukkua aika hyvin ja tälläkin kertaa heräsin suukkoon,paijaukseen ja haliin <3 Voiko ihanampaa herätystä olla. Lumina sanoi myös,että Onni vielä tähän väliin mahtuisi-iik! Minulla 120 cm leveä sänky :D Nyt,kun lapsenlapsi hiukan jo vanhempi on yökyläily huomattavasti helpompaa.

   Poista

Kiitokset kommentistasi!