tiistai 28. lokakuuta 2014

Perhostunikan kivikkoinen tie...


Perhostrikoo Pehemiän tarjouksesta on odottanut ompelijaa. Ihana väri ja kuosi.
Tunikaa-juu.
Nappihalkion harjoittelu-juu.
Äänestys resorista fb-ryhmässä-vihreä.
Äänestys hupun vuorista ja napeista fb-ryhmässä- perhosen vihreä- Nooh, ei löytynyt EK:n valikoimista sopivaa vihreää :/ Omista varastoista musta vuori ja napit. Todella mukavuusalueen ulkopulelta.
Framilon kokeilu hupun rypytykseen-pieleen meni ja iso purkuhomma,ehdin tietty koristetikatakkin.

Lauantaina rantautui peitetikkikone. Hyvin sujui hattuhommat valkoisella langalla ja kahdella neulalla.

Tähän huppariin kokeilin mustalla ja kolmella neulalla koristetikkausta helmaan ja hihansuihin tuomaan kontrastia. Blaah, en ole vielä sinut koneen kanssa, pari hyppytikkiä ja muutenkin kurjan näköistä. Fb:ssä sanottiin,että pidennä tikkiä ja kiristä alalankaa.Parani. Tässä huono versio,jonka tietty huristelin helmaan ja hihoihin ja siis PURIN. Kiiokset Rva Ratkoja.Tässä kuvia valmiista tunikasta,jonja tie oli senverran takkuinen,etten voi enää sietää koko tunikaa,vaikkakin malli näyttää ihan kivalta päällä.
Bonuksena vielä tuo etuosan perhosten kohdistus,jonka nappilista ikävästi rikkoo. Enkö voi oppia miettimään,ennenkuin leikkaan?

Tämä näyttää jo ihan kohtuulliselta,ehkä meistä vielä kaverit tulee...Tämä sen sijaan ei näytä yhtä kauniilta kuin kaksoistikkini näytti-onkohan tuo alalanka nyt liian kireällä?
 Nappilista-ihan jees :)Käykä teille koskaan niin,että ähellätte ja puratte ja touhuatte niin,että lopputulos näyttää isolta virheeltä? Onneksi äiti piti tästä <3

Myrskyä ja pimeää. Teetä ja hunajaa <3
Ja...vielä...vinoshow,takaa :)

12 kommenttia:

 1. Kyllä käy. Puikoilla on juuri iso huivi josta en tiedä tuleeko kiva vai kamala. En haluaisi purkaakaan joten sinnillä neulon vaan! Mutta tää on kyllä ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset. Pari inhokkia on minulla edelleen kaapissa,taidan lasten paidoiksi ratkoa. Tästä kyllä äitini sanoi minulle: " toivottavasti et pidä,minä haluan tämän". Tarkoitettu äidille siis <3

   Poista
 2. Joskus onnistuminen on kovan työn takana. Itse en ole aina jaksanut purkaa ompeleita, jos ommel on edes siedettävää. Ihan hyvähän tuosta lopulta tuli ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset,aika usein tuntuu nykyisin olevan- olen pohtinut,jos se johtuukin taitojen karttumisen myötä tulevasta kriittisyydestä?

   Poista
 3. Tää on aivan ihana! Ahkera oot kyllä ollut kun olet jaksanut purkailla, itse olen niin laiska purkaushommissa.. Juuri tän mallisesta tunikasta itse kovasti haaveilen, onko kaavat omat? ja vielä siis kerran että tämä on aivan ihana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitokset,jännä ihmisen mieli,kun ei yhtään itseä nappaa. Kaava on aikalailla MIW, alaosaa olen leventänyt reilusti ja tehnyt tuon nappihalkion.

   Poista
 4. Hienolta näyttää, vaikka työn takana olikin! Kangas on tosi kivan näköistä. Itse olen laiska purkamaan, ratkojakin on yleensä hukassa ja käytän saksien kärkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Laitoin sen kaappiin mököttämään :) Joskus yllätän itseni olemalla sitkeä. Ompeluharrastus on sitä taitoa kyllä kehittänyt! Minullakin on aika hyvät terävät pikkusakset ratkojan lisäksi.

   Poista
 5. Minustakin tämä on ihana! Hieno napituslista. Mulla vaihtelee into purkamiseen, jos on joku tosi mieleinen projekti niin puran vaikka tuhat kertaa, mutta epämieluisemmat saattavat jäädä virheineen kaikkineen...Yleisesti ottaen olen tosi laiska purkamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Hanna. Nappilista ylitti odotukseni :D Minusta on ompelemisen myötä tullut ihan purkamisen mestari- en tiedä onko hyvä vai huono :D

   Poista
 6. Vau, upealtahan tuo näyttää! Ihana värikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, uskon,että näyttää hyvältä. Oma virheharha kummittelee vaan päässä :D

   Poista

Kiitokset kommentistasi!