tiistai 21. lokakuuta 2014

Perhoset tunikan suunnittelua...

Olen saanut pari uutta lukijaa, TERVETULOA <3

Kaapista löytyi perhoset jerseytä. Päätin selättää nappihalkion ja napinläpikammon.

Ensin piti valita sopiva väri nappihalkioon ja vaihtoehdot tässä:Ompeluelämää ryhmässä ylivoimaiseksi voittajaksi tuli alimmainen, yllättäväksi haastajaksi tuli musta.
Mustaa ihan todella mietin ja miltei harmittikin...olen aina niin sovinnainen (=lue liian) värien suhteen.

Seuraavaksi harjoittelin nappilistan Karkelot blogin napitushalkio ohjeella. Suurkiitokset, ohjeella onnistuin loistavasti.

Tunikaan tulee myös huppu ja siinäkin seurasin Karkelot blogin ohjetta vuoritettu huppu. Onnistuin tikkaamaan nappihalkion huolittelemalla ennen hupun vuoria...blaah,sitähän ei olisi saanut tehdä.

Niin siinä käy,kun yhdistää kaksi ohjetta :D

Niin...nyt pitäisi päättää nappien väri ja hupun vuorin väri...tässä vaiheessa harmittaa-jos olisi ollut musta nappilista-olisin ilman muuta valinnut kaiken härpäkkeen mustaa. Helppo valinta. Nyt meni vaikeaksi...Kysäisinpäs taas apua Ompeluelämää ryhmästä :D

Hei muuten, löysin itselleni käytetyn peitetikkikoneen Elna 444, kantinkääntäjällä ja kolmella lisäpaininjalalla sopuhintaan. IIK, se tulee lauantaina.

Niin,kun minä päätin,etten sitä tarvitse,mutta,mutta,mutta...tuli tarjous,mitä ei voinut ohittaa :D

2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo perhoskangas, ja siististi toteutettu halkio! Itseltänikin on vielä testaamatta tuo napinläpihalkio trikooseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset,kangas on kyllä ihastuttava. Pikkuruisen kävi jo mielessä jättää se ilman hihoja,näytti aika kivalta. Tänään pyörin ympäri Hgin keskustan EK:ta, ei löytynyt lähellekkään sopivaa vihreää kangasta hupun vuoriksi ja päädyinkin ostamaan isot mustat napit. Mustaa trikoota minulla onkin- Ainakin napit näyttivät tosi kivoilta. Huomenna ompelen valmiiksi :) Ensi viikolla vielä yksi helletunika reissuun,jos ehtii....

      Poista

Kiitokset kommentistasi!