sunnuntai 7. syyskuuta 2014

T-paita maratooni,kokoja 104 ja 140cm

Olin eilen illalla yhteyksissä lastenlasteni äitiin, joka ilmoitti,että tarvetta olisi pojille t-paidoille,sekä pitkä- että lyhythihaisille. Housut ja hupparitkin kelpaavat :)
Illalla leikkelin kasan t-paitoja...kaikki kylläkin pitkähihaisia...
Aaamulla ryhdyin ompeluhommiin...en löytänyt kistään sitä 104cm luottokaavaa t-paidalle ja ajattelin,että kai hupparin kaavakin käy,jättää vain hupun pois...Näin ei kuitenkaan ollut ja harmikseni kaikissa paidoissa oli aika väljä kaula-aukko...No,ratkaisin sen hiukan leveämmällä resorilla. Harmittihan se kuitenkin.

Tässä ensimmäisenä Dino-t-taidat. Tällaisen olen jo kerran tehnytkin,mutta tiedän,että ovat pojille mieluiset.
Miten paljon te muut päälletikkaatte saumoja? Laiskana päälletiikasin ainoastaan tällä kertaa etupuolelta.
Seuraavaksi Hannan Kankaasta todella halvalla haalimastani työmaakankaasta paidat. Ommellessani vasta huomasin,että musta väri oli paikka paikoin levinnyt :/ Ensimmäinen kerta. Toivottavasti ei enää seuraavassa pesussa leviä...Aika kivasti sopi tuohon tuo KVK:n mahtava raitatrikoo.
Seuraavaksi unelmanpehmeä Taikurin apulaiset jota saa TÄÄLTÄ. Yhdistelin siihen yksivärisiä trikoita.
Vielä yksi paita...tai college Nanun luomujerseystä O-ou. Kangas tuntuu aika joustamattomalta,vaikka elastaania onkin tuo 5%. Huikea minttu-I Love :) Matsku ei ihan nappaa,mutta onhan pikkutuisen Onnin päälle luomua. Vielä odottaa harmaan colleget, johon olisi tarkoitus ommella pari o-ou pipua koristeeksi. Nyt tauko :DJa,tässä kaikki paidat. Olinko ahkera? No, kyllä :DItselleni tätä o-outa olin ostanut...ja aloitinkin tunikan...en oikein tiedä...Bakerin kysta siis vaivaa...siksi tämä ompelutulva. Pohdin hiljaa mielessäni mitä tapahtuisi,jos jalkani olisi poikki :D

SYKSYISIÄ KESÄPÄIVIÄ KAIKILLE <3 <3 <3

2 kommenttia:

  1. Huikea määrä paitoja! Ja kivat kuosit kaikissa, kyllä sun lapsenlapsien kelpaa. Olet kyllä ahkera, vaikka syy ompelutulvaan ei niin hyvä juttu olekaan. Minä en päällitikkaa ainakaan trikoissa muita kuin pääntien resorit ja helman. Muihin saumoihin äärimmäisen harvoin laitan päällitikkauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok,tuo päälletilkkaus antaa kyllä kivan viimeistellyn silauksen. Juu,mulla oli tosi tylsää viikonloppuna,onneksi oli kankaita ja ompelukoneet <3

      Poista

Kiitokset kommentistasi!