tiistai 23. syyskuuta 2014

Olipas kerran idea ja sen kehittelyä

No,niin. Väsähdin tuohon  kainaloiden muokkaamiseen ja siirryin tyttären toiveesta tekemään kestopikkuhousunsuojia. Loistava tapa saada tilkkuja tuhottua. Huomenna lähtee kasa prototyyppejä kokeiluun.
Mutta se idea...oli pipo aikuiselle ja ruusukkeella. Eilen tein pipon ruusukkeella. Liian pieni ruusuke ja ruttua saisi olla tilattiin. Tänään siis ruttupipo kaavan muokkaukseen...sillä Modan mallista tuli täysi susi,en ymmärrä mitä tein väärin?

Tässä siis toinen koeversio, varsinaiseen pipoon on minulla loistava idea ja kangas <3Ruusuke on nyt ainakin riittävän iso ja tuuhea...mutta onko tuo oikean ruttupipon näköinen,mihin tuo ruttu kuuluu? Päättelin itse,että sivuun?
Uskallanko aloittaa jo varsinaista pipoa-pian hukun protoihin :D
Viikko ilman sokeria,hiivaa ja gluteiinia-hyvä olo <3

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille 30 lukijalle ja satunnaisille kävijöille!

6 kommenttia:

 1. Minusta on niin ihailtavaa, miten sinä jaksat väsätä näitä koeversioita ja muokata kaavoja sopiviksi! Kuten tuon edellisen postauksen raglaninkin kanssa. Minä en ole koskaan ruttupipoa tehnyt saati omistanut, joten en tiedä minne ruttu kuuluu. Hienolle näyttää pipo ja tuo ruusuke on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, tuosta raglakaavan mukkauksesta se lähti...ja nyt tuli tuo työkaverin toive: ruttupipo ruusukkeella. Itsellä oli jo selvä idea kankaasta...sitä odotellessa. Ruttupipo koeversio kävi jo kokeilussa ja oli mieluinen.

   Poista
 2. Itse olen kuulun enemmän neliöpipo puolueen kannattajiin, joten ruttupipot ovat jääneet ihan muutamaa tekelettä lukuunottamatta kokeilematta (ja niissäkin kaikissa oli jotain ongelmaa...) Mutta täytyy sanoa, että kun jonkun kaavan on jaksanut hioa äärimmäisen täydelliseksi, sillä sitten jaksaakin tehdä useamman vaatteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu...itse olen lörppäpipo tyyppi. Tämä ruttupipo koeversio kävi jo kokeilussa ja oli kuulemma hyvä. Hiukan vielä kiristän ruttua varsinaiseen.Toivottavasti tulee hyvä :D

   Poista
 3. Ruttupipo on minunkin mielestä haastava saada kauniin näköiseksi. Olen itse tehnyt rypyttämällä vain yhdeltä sivulta. Päälaen olen jättänyt rypyttämättä kokonaan. Kaunis ruusuke muuten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin...olisikohan se vuoritettu ruttu paremman näköinen? Yhdeltä sivulta rypytin minäkin ja voisikin olla hyvä idea olla rypyttämättä päältä. Juu, ruusukkeesta tuli aivan hurmaava,ihanaa marimekon laskeutuvaa trikoota-loistavaa ruusukkeen tekoon <3

   Poista

Kiitokset kommentistasi!