sunnuntai 7. syyskuuta 2014

O-OU !!!!!!!!!!!Siis..joo...ostin tätä Nanun Ou-ou kangasta ihan itselleni. Rakastuin tuohon väriin ja ajattelin,että nuo puput saan kaupan päälle :D Kangas on ihastuttava,mutta luulen ,että liki 6-kymppiselle saattaa olla liian yöpaitamainen...(älä vaan lue lapsellinen). Onneksi olen töissä päiväkodissa,joten töissä voin tätä ainakin käyttää.


Tein taskut ja hihat riadallisesta KVK:n trikoosta,jotta vältyttäisiin yöpaitaefektiltä...mutta ei onnistunut. Pitsiäkin tuumailin,mutta ei mielestäni sovi kuosiin.

 Hihoihin testasin tätä Ipanapin blogista löytynyttä ohjetta rullaavaan kanttaukseen. Helppo ja kiva. Tätä tulen kyllä käyttämään toistekkin. Ohje löytyy TÄÄLTÄ


Miwin kaula-aukko on ihan kiva ilman huppuakin,itse pidän avarista päänteistä.


Ja koko komeus kantajansa päällä. O-OU!!!!!!!!!


o-ou


O-OU,ei tähän kyllä muuta voi sanoa :D

8 kommenttia:

 1. Ou-ou, tämä on kyllä hurjan kiva ja sopii varmasti päiväkotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,kiitokset.Töissä oli sekä suosittu,että mukava :D

   Poista
 2. Hienohan tuosta tuli ;-) Itse olen hurahtanut lapsien vaatteisiin tilaamiini kuoseihin ja tehdyt niistä itselle tunikoita. Ei kai sillä ole väliä, onko kuosi lapsille vai aikuisille ... Kun sanoit, että tuli vähän yökärimäinen, niin jäin miettimään olisiko musta-valkoraidallinen hiha tuonut lisää särmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset. Mä luulen kyllä,että vähän yöpaitamainen tuli,sillä töissä ei kukaan aikuinen huomannut uutta vaatettani,vaikka yleensä kyllä tunikani myönteisesti huomaavat. Ajattelikohan joku,että nyt toi tuli yöpaita päällä? :D Mä kokeilin musta-valkoistakin...mutta silmääni ei miellyttänyt,jotenkin pomppasi liikaa hempeistä muista väreistä...mutta totta,särmää olisi tuonut ja varmasti yöpaitamaisuus olisi vähentynyt.Hyvä pointti,kiitokset!

   Poista
 3. Minustakin tämä on kiva tunika! Sopii oikein hyvin päiväkotiin, lapset varmasti on aina innoissaan, kun hoitajalla on kivoja vaatteita ihanine kuoseineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset,mukava päällä ja iloinen- ei kai muusta väliä :D

   Poista
 4. Syy miksi rupesin ompelemaan itse on se, että haluan itsellekin hauskoja kuoseja :) Kaupoissa on ihania lastenvaatteita, kun siirrytään aikuisten valikoimaan niin johan on tylsää - sama ongelma on myös suomalaisilla käsityöyrittäjillä. Kiva tunika minusta, vaikkakin ymmärrän mitä ajat takaa "yöpaitaefektillä" Auttaiskohan siihen, jos helmassakin olisi resori? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenni,olen kanssasi aivan samaa mieltä. Tuo resori helmassa voisi auttaa "yöpaitasyndroomaan". Täytyypä seuraavaan kokeilla,tässä niin kaareva helma,että taitaa olla vaikeasti toteutettavissa.

   Poista

Kiitokset kommentistasi!