torstai 29. tammikuuta 2015

Ranskis Rintsikat

Ilmoittautuessani Make Bra- rintaliivikurssille oli haaveena tästä Sylvi Ranskanbulldoggi kankaasta saada aikaiseksi rintaliivit.

Ja syntyiväthän ne. Ei ihan yhdessä illassa,mutta, jos olisin eilen aloittanut aikaisemmin olisivat ne tosiaan syntyneet jo eilen. Kurssin opettaja kertoi saavansa rintaliivit aikaan kahdessa tunnissa - siihen en kyllä pääse lähellekkään.Kauempaa voisi hämäävästi luulla,että niissä on mustia ruusuja...mutta lähempi tutkailu tuo eteesi kostean anelevat Ranskiksen silmät <3
Tämä kangas on kyllä ihan lemppari,ainakin näin "for a dog lover"Näistä jätin sivujen "luut" pois, nyt tuntuvat siltä,ettei olisi mitään päällä. TÄYDELLISET!


Näin pimeällä otin kuvat uusi mahtava kirkasvalolamppuni päällä...kuvista tuli kumman keltaiset. Oi missä aurinko????

9 kommenttia:

 1. Ei olisi uskonut, miten hyvin tämä kuosi sopii rintsikoihin! Wau, miten hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kauniit. Kerrankin visio ja toteutus kohtasivat. Ompeluelämää ryhmässä liki 800 tykkäystä-ohhos!

   Poista
 2. Hienot! Ja todellakin ensisilmäyksellä näyttää ruusuilta! Olis kyllä ihanaa päästä tuolle kurssille, mutta kaikki etelä- suomessa, ainakin nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, nyt näyttää kursseja olevan muuallakin-toivottavasti pääset,vaikka videon ja tuotepaketin voimallakin onnistuu kyllä.

   Poista
 3. Innostuin jo katselemaan kurssipaikkoja, ovat niin kaukana et vissiin pitää itseopiskeluna suorittaa. Ihanat on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistut varmasti, jos vain seuraat ohjevideota tarkkaan. Suoraa ja siksakkia :D

   Poista
 4. Hei!

  En löytänyt blogistasi sähköpostiosoitetta, joten jätän kysymykseni kommenttina:)

  Opiskelen käsityönopettajaksi ja teen gradu-tutkimusta käsin valmistetuista alusvaatteista. Kyselyn lisäksi olen tutkinut netissä julkaistuja alusvaatekuvia selvittääkseni, minkälaisia alusvaatteita tehdään käsin nykypäivänä. Olen käyttänyt kuvia tutkimuksessani täysin anonyymisti osana kuvamassaa niin, ettei niihin ole liitettynä tietoja tekijästä, en myöskään luonnollisesti julkaise kuvia tutkimuksessani ilman kuvan omistajan lupaa. Toivoisin kuitenkin voivani liittää tutkimukseeni joitain kuvia havainnollistamaan alusvaatteiden ominaisuuksia ja elävöittämään raporttia. Kysynkin haluaisitko antaa luvan liittää kuvasi valmistamistasi rintaliiveistä tutkimukseeni? Tutkimusraportti tulee mahdollisesti julkiseksi verkkoon, mutta korostan edelleen että julkaisen mahdolliset kuvat raportissa täysin anonyymisti ilman henkilö- tai muita tietoja. Voit vastata asiasta sähköpostiini:)

  Ystävällisin terveisin,
  Riikka Alanko, riikka.alanko@helsinki.fi

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!