sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Blaah...ja taas legginsit!

Jalkapalloa ja sadetta. Toimettomuus.
FB ryhmän innoittamana päätin kokeilla eilen ostamaani viskoositrikoota,jota ostin Marimekon Herttoniemen myymälästä hintaan 10,- metri. Niin...ja siis...taas...legginsit. Surr...rurr ja leggarit valmiit. Tämä on unelmakangas leggareihin-ainakin,kun NE helteet joskus tulevat :) Ostin Marimekolta myös pellavatrikoota hintaan 10,- metri: mustaa ja limeä valkoisilla pilkuilla. Ei lempparivärejä/kuoseja,mutta huomattuani,että ko. kankaasta oli hihaton tunika alessa hintaan 90 euroa-käännyin kannoillani ja huuleni kuuluivat sanovan myyjälle: 1½ metriä molempia. Myyjä oli jo aiemmin kehunut minulle ko. kangasta ja miten ihana sitä on ommella.
Tää elämä on joskus niin kummallista,mutta kankaiden hastraaminen on paheiden joukossa aika pieni...etenkin,jos paheiden summa on vakio. Mitä en kyllä usko, paheellisten pihinää.
Tässä myös kuva maalatusta seinästä- oma-sekoituksesta tuli hyvä. Kaunis harmaa.
Tästä päättyy 1. lomaviikko. Still 5 to go. Elämä hymyilee,suorastaan nauraa. Satakoon.Minä ompelen ja olen onnellinen :)
P.S Huomaatko muuten miten kumisaappaani suorastaan pyrkivät itsekseen kaapista ulos...


2 kommenttia:

  1. Kivat leggarit! Kankaiden hamstraus ei varmaankin ole kovin paha pahe, ellei sitten käy kuten minulle, että kaapit kirjaimellisesti pursuavat niistä :D. Kauniin värinen seinä (meillä aika samansävyinen löytyy kotoa)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,legginsit ovat aivan ihanat päällä-kun ei mitään. Harmaa on aika takuuvarma valinta. Olin ajatellut valkoiseksi,mutta kaappi näytti tuon "paperi"-sävyn valkoisen kanssa keltaiselta. Onneksi tyttärellä oli vajaa litra tummanharmaata,hyvä ylläriväri tuli.

      Poista

Kiitokset kommentistasi!