torstai 26. kesäkuuta 2014

Astiakaapista Ompelukaappi

Kuningasidea!
Eilen aloitin maalausurakan: päätin maalata olohuoneen seinät valkoisiksi. Eri blogeja seltessani päädyin täyshimmeään Tikkurilan Harmonyn väriin paperi. Lumi väriä olin ajatellut, mutta hinta oli maltainen ja pinta kuulemma todella herkkä. Toinen seinä tuli maalattua eilen ja toinen paklattua.
Maalatessa tulee myös siivottua,kun pitää siirtää kaikki kaapit pois seinien edestä ja samalla tulikin aikamoinen kasa turhaketta divariin ja fidaan.
Aamulla herätessäni sain kuningasidean. Tänään olisi astiakaappiseinän maalaus. MITÄPÄ JOS ASTIAKAAPIN MUUTTAISIKIN OMPELUKAAPIKSI??? JA KYLLÄ!!!!!!
Astiat mahtuivat hyvin matalaan kirjahyllytasoon ja IIK ja KÄÄK, miten ihanilta nuo sulokankaat näyttävätkään kaapissa näkyvillä. Tähän asti ne ovat olleet makuuhuoneen vaatekaapissa,mutta nyt ne saivat ansaitsemansa juhlapaikan olohuoneessa <3
Niin...perintöastiat taitavat mököttää kirjakaapissa :/
Hmm...koneet eivät mahdu,mutta nepäs eivät kauneudellaan häikäise ja tuossahan ne majailevat pääsääntöisesti ruokapöydällä....
Miltäs näyttää? Itse olen NIIN tyytyväinen.
Kuten huomaat maalausurakka edessä ja pikkaisen hirvittääkin tuon ruskean seinän maalaaminen valkoiseksi? Tyttäreni maalasi oman seinänsä kauniin harmaaksi, maalia jäi...ehkäpä sekoitan tuohon valkoiseen hiukan harmaata "kyytipojaksi".
Mitähän kaikkea ehdinkään ideoida mikäli nämä sateet jatkuvat?8 kommenttia:

  1. Ihana kaappi sisältöineen! Hyvin passaa ompelukaapiksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,harmi vaan,etteivät koneet mahdu myös,mutta olen tyytyväinen ideaani :)

      Poista
  2. Nyt on kaappi saanut arvoisensa sisällön ja päinvastoin. :) On tuo huomattavasti edustavampaa kuin 5 muovilaatikkoa huoneen nurkassa nököttämässä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu,vaikkei niissä Arabian astiostoissakaan mitään vikaa ollut. Tästä taitaa kyllä olla se hyöty,että kankaat ovat näkyvillä ja saatavilla,joten uskon,että "kahden-kangashyllyn-taktiikka" pysyy hyvin mielessä. Nyt tuli kyllä juuri mahtava kangaslähetys Käpyseltä...

      Poista
  3. Ihana kaappi! Ja sisältö myöskin. Voi, kun omat kankaat mahtuisivatkin kahteen hyllyyn. Itseään saa syyttää hamstraamisesta ;). Sadesäällä onkin hyvä tehdä pientä pintaremonttia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,kaappi oli aikanaan todellinen löytö,vaikka ruokapöytää olinkin hakemassa. Kahden-hyllyn-taktiikka on vielä pitänyt,saa nähdä miten jatkossa tuossa pysyy,sillä kokoajan tulee kauppoihin niitä "ihan-pakko-saada" kankaita. Seinistä tuli omalla värimixauksella oikein hyvät,nyt paistaa naurinko ja tämä likka lähtee Kivinokkaan hoitamaan kilejä!

      Poista
  4. Oi kyllä, aivan ihastuttava kaappi! kyllä tuommonen kelpas tänne meillekkin ihan HETI :) ihana on blogisikin ja lukijaksi jään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ja Kiitokset ja TERVETULOA lukijaksi <3

      Poista

Kiitokset kommentistasi!