keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Kohdistuskukkanen

Joskus onnistuu, vaikkei edes yritä. Näin kävi tämän lempikangas Pojut collegen kanssa, johon kokeilin uudenlaisia taskuja.

Toisella kissalla suu täynnä asiaa ja toinen luulee olevansa Batman.
Näitä taskuja kyllä tulee lisää!


Toimii!

Luminalle kokeilin hame/capriyhdistelmää, jossa osat yhdistetty kuminauhakujalla. Tämäkin on jo ollut testauksessa ja - toimii!Kovasti olen ommellut kangaspaloja pois ja täytyy sanoa, että tuntuu hyvältä, kun kangashyllyt tyhjenevät hyvää vauhtia. Enää muutama isompi kangas jäljellä ja isommat tilkutkin miltei ommeltu!

10 kommenttia:

 1. Ihana tunika ja tuo hame-capri yhdistelmä! Sinä olet ollut tosi tehokas, mullakin olisi tavoitteena saada kangaskaappia tyhjennettyä mahdollisimman paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis. Minä olin tehokas jo jokin aikaa sitten,sain vasta nyt suuren määrän vaatetta blogiin asti. Tulisipa kesä pian.

   Poista
 2. Hih, mahtavat nuo kohdistukset :) Kiva idea yhdistää hame ja caprit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kohdistukset oli kyllä superkiva yllätys!

   Poista
  2. Kiitos, kohdistukset oli kyllä superkiva yllätys!

   Poista
 3. Hauskat nuo kohdistukset, just hyvät :) Kiva tuo caprien ja hameen yhdistelmä! Tuollain itsekin voisin varmaan käyttää hametta, kaksi kuminauhaa vyötärölle kun ahdistaa, näin riittäisi yksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olikin hyvä idea-täytyypä laittaa mietintämyssyyn.

   Poista
  2. Tuo olikin hyvä idea-täytyypä laittaa mietintämyssyyn.

   Poista
 4. Hih, onpas muuten hauskat taskut:D Capri/hame yhdistelmä myös nätti ja toimiva! Muistelen, et minulla oli nuorena opiskeluaikoina tuon tapainen housu/hame yhdistelmä, mustana ja pitkälahkeisena:) Oi niitä aikoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,lempparitaskut tuli sattumalta :) Hmm...minulla oli lapsena ja nuorena hyvin erikoisia vaatteita,kun äitini selasi ulkomaisia muotilehtiä ja teetätti vaatteeni ompelijalla :)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!