keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Harmaata ja pinkkiä : Bomberjakku, shortsit ja toppi 134cm

Sairaana helteellä, onneksi tänään jaksoi jo vähän ommellakkin.
Kaikki mallit lasten uusimmasta Ottobresta.

Bomberjakku, jonka materiaalina käytetty omia liian suuria collegehousuja. Nips ja naps. Takin selkään tuli takasauma, ei olisi muuten kangas riittänyt. Ei haittaa :D


Ehkä vielä jokin silityskuva rintaan? Taskuja muutin, mallissa paikkataskut, jotka eivät miellyttäneet (= en osaa tehdä).


Niskasauman piilotin vinonauhalla, jota löytyi varastosta. Kerrankin muistin myös kokomerkin.Tämä on kyllä kiva toppimalli. Lisää näitä, jos Luminaa miellyttää.


Kiva,että oli hapsumalli. Hapsuvaatteita jo lapsimessuilla mm. Metsolan standillä jo vähän vakoilinkin. Helpolla kivaa. Millaiseksikohan menee pesussa?


Ja shortsit. Tämä kangas Paa Piin yllätyspossupussista.


Harjoitella pitää. Yritin tehdä kahdesta kankaasta napinlävet ja OI EI, kangas kääntyi päälle. En lähtenyt purkamaan...meneehän se noinkin.


Kantinkääntäjällä olen harjoitellut sitkeästi, tänään heitti kummasti loivissakin kaarissa radalta yli :/ No, sitkeästi olen päättänyt harjoitella edelleen. Tässä "kesäkasa" Luminalle, joka on jo 134cm - täyttä kultaa <3


Edit. 6.6.2016 lisätty kuva, käyttäjä oli tyytyväinen <3Pian laitan myös blogiin Ommellen Iloa tapahtumaan ompelemani vaatteet. Ensin täytyy perheen saada vaatteet, ettei yllätys mene pilalle.

Mahtava projekti, special kiitokset Tyyne-Esteri kangaskaupalle jo nyt, sillä sieltä sain lahjoituskankaat tapahtumaan <3

8 kommenttia:

 1. Ihanuus vaatteita olet hurautellut! Oon selaillu kans uusinta Ottobre:tä ja monta kivaa kaavaa ois kokeiltavaks, kunhan vaan ehtis:) esim. nuo shortsit ja hapsutoppi..ja yhdet pellavahousut pojalle..ja juhlamekko tytölle..:D peitetikkikoneen kanssa oon itsekin juuri taistellut. En ollut pitkään aikaan ommellut sillä, joten kauan sain muistella ja säätää langankireyksiä, ja paljonko diffiä millekin kankaalle. Ihanan kamala laite:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis <3 Uudessa Ottobressa on tosiaan monta kivaa mallia. Peitetikkikone- todellinen viha-rakkauskone :D

   Poista
 2. Sortisetti on aivan ihana! Kangasnapinläpivahingostahan tuli kiva yksityiskohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset <3 Harjoitus tekee mestarin ja Sinähän olet näitten yksityiskohtien mestari Krista!

   Poista
 3. Kivoja ompeluksia taas! Itsellä on ompelut edenneet hitaasti, mutta onneksi on kohta taas kesäloma ja silloin ennättää taas paremmin istumaan koneen ääressä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis. Minulla on nyt ollut vuorotteluvapaalla aikaa....elokuussa takaisin töihin ;) Mukavia kesähetkiä ompeluitten parissa!

   Poista
 4. Ihania! Voi, että miten kauniit sävyt harmaassa ja vaaleanpunaisessa. Minustakin tuo vahinko on hauska yksityiskohta, sopii hapsujen pariksi täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Seuraaviin sitten "oikeanlaiset". Harmaa & vaaleanpunainen on <3

   Poista

Kiitokset kommentistasi!