torstai 29. lokakuuta 2015

Välillä pitää epäonnistua, jotta...

Sain ostettua tätä sashopin muffin kangasta pienen palasen. Ihastuin sekä kuosiin,että väriin <3 ja ideakin oli (= nimenomaan oli).

Luminan tunikoista suurimmassa osassa ovat hihat jääneet lyhyiksi, joten muutaman voi tehdä lisää ja kärrätä kotiin loput resorijatkeita varten.


OPPI 1.

Mieti mistä kohtaa leikkaat kankaan. ÄLÄ jätä raporttia kesken...
OPPI 2.

Älä innostu liikaa, kun keksit kivan tavan jatkaa edellistä mokaasi raportin pilkkomisessa. Less is More!
Apua! Miksi ihmeessä sain idean ensin kauluksesta, joka ideana lytättiin fb-ryhmässä ja sen jälkeen lisäsin siihen vielä kolmannan muffinsin alaspäin. Tyttäreni sanoin: " muffinsit valuvat suusta...olishan se ollut kivempi ilman noita..."OPPI 3.

Ole itsellesi armollinen. Selatessani blogin alkumetreille, huomaan miten paljon olen oppinut ja kehittynyt ja miten? No, ensin mokaamalla ja taas uudelleen reenaamalla ja oppimalla :)

Saisipas nuo kaula-aukon muffinsit siirrettyä hihoihin....Resoreilla jatkamalla saa hihoihin kivasti lisäpituutta...Nyt pikkuruiselle Lillituvalle ja luontoon lenkille! Ihanaista viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä nuo raportista uupuneiden muffinsien applikoiminen etukappaleelle on ihan loistava idea!! Eikä tuo kauluskaan pahannäköinen ole. :)
  Välillä tulee mokia ja kiukuttaa, tekis mieli heittää koneet seinään ja jättää ompelut. Näin siis mulla. Sitten jos sitä "pilalle mennyttä" kattelee jälkeenpäin, ei välttämättä enää edes huomaa, mikä siinä oli pielessä, kun sen on jo unohtanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee ja pääasia,että lapsenlapsi lähti tänäänkin juuri tuo paita päällään kouluun <3

   Poista
 2. Minusta nuo muffinsit kauluksena näyttävät kivalle! Mutta makuja on toki monia. Tekemällä oppii, sen on huomannut itsekin monet kerrat. Ei ne opinnot alalta ole valmistaneet juuri mitenkään, sitten kun pääsee tekemään, niin huomaa monia juttuja ihan eri tavalla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinulla ompeluopintoja-onneksi olkoon! Tällä menee kyllä kaikki kantapään kautta :D

   Poista

Kiitokset kommentistasi!