maanantai 19. lokakuuta 2015

Huppari ja tunika

Olen taistellut sitkeän flunssan kanssa, joka vienyt voimat ihan kokonaan. Ommella olen jaksanut, mutta blogi on mököttänyt hiljaa...

Tässä muutamia ompeluksia.

Inhoan ruusukankaita, kunnes löysin tämän Sari Pelhon suunnitteleman Babushka Roses kankaan. Kangas ihanaa ohutta jc:tä.


Pikkuruinen pala riitti vielä pipoonkin <3Minulla oli idea...suuresta liehukehelmaisesta hupparista. Ensimmäinen vaate, jota oikeasti yritin vähän itse kaavoittaa. No...liian pitkä tuli, mutta seuraavaan on jo ideaa muutoksista ja kyllä tätä prototyyppiäkin tulee varmasti pidettyä.


Paljon meni kangasta, kaikki mustat jc:t ja trikoot :D Kylläpä on vaikea kuvata mustaa...oikean väriseksi...

Palalaatikoita olen yrittänyt ommella ja ommella. Pikkuruisia ompeluksia on päätynyt koriin pääteltäväksi...eilen otin ne päättely / viimeistelyyn ja OHHOS onhan niitä kertynyt!Sokerina pohjalla, minulla on siis 2 lapsenlasta, joista toinen käy harvemmin. Tämä rakas murunen <3 kävi mumilla ja sai kokeiltavakseen tekemäni hupparin. Nuori mies peilaili itseään NIIN innokkaasti, että oli kävellä päin ovea.Jotain muitakin ompeluksia on tullut tehtyä, mutta toiseen kertaan...
Aurinkoisen ihastuttavat päivät jatkuvat - nautitaan niistä!!!

Ihan loppuun vielä Ressu nimisen filosofin mietelause ( kuva lainattu fb:stä). Yritetään pitää tämä mielessä ihan jokainen päivä !


8 kommenttia:

 1. Ihania ompeluksia, tuo hupparitakkimekko näyttää tosi hauskalta ja lämpöiseltä! Hyvin oot yhdistellyt värit. Oma projekti tilkkulaatikkoni ei vaan ota loppuakseen, uutta tilkkua syntyy liian nopeaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämellinen kiitos <3 Juu...tilkkuja on täälläkin edelleen ihan liikaa, mutta tsemppiä meille tilkkuprojektiin!

   Poista
 2. Heti tuli mieleen tuosta hupparitakkimekosta, että helma varmaan liehuu ihanasti kun pyörähdät :D

  Ihanaa, kun ompelet lapsenlapsillesi myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja liehuu se!!! Saan olla pikkuinen tyttö uudelleen :) Lapsenlapset on <3

   Poista
 3. Sinä olet taas tehnyt niin ihania ompeluita! Ei ihme, että pieni poika on onnellinen hupparistaan, on niin hieno. Liehukehelmainen hupparisi näyttää hyvältä. Toivottavasti flunssa alkaa helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Hanna <3 Lapsenlapset on kyllä kultaa! Ja...flunssa ei helpota vieäläkään, saa nähdä montako kuuria saan syödä :/ Iloa kauniisiin syyspäiviin!

   Poista

Kiitokset kommentistasi!