maanantai 9. helmikuuta 2015

Sylva huutokauppaan mekkoja

Muutama mekko vielä hyvään tarkoitukseen.Sormi lipsahti kuvan muokkauksessa :/
 Tämä on kyllä kiva helma...Kaulus, joka ei ole pussilla.Kolme Ruskaa koossa 92cm


Toiveesta vielä aurinko hihaan (huono kuva...tabletilla)


Tli toive myös isommasta mekosta ja tein vielä yhden koko 122-128cm. Kaava hyvin muokattu Ruska.
Toivottavasti näillä saadaan kartutettua pottia syöpäsairaiden lasten ja nuorten hyväksi. Muistakaahan käydä kurkkaamassa huutokauppaa!

6 kommenttia:

 1. No kyllä varmasti saadaan! Olisin itsekin mielelläni viime vuoden tapaan osallistunut tähän. Mulla on lähes kaikki tämän alkuvuoden ompelusuunnitelmat menneet uusiksi kun on tullut kivoja juttuja, joita en ole osannut ennakoida (mm. 20luvun tyyliset häät, joihin haluan tehdä meille jonkinlaiset vaatteet :)). Pakko ollut jotain jättää pois, mm tämä huutis kun ei oikein sytyttänyt mitä omannäköistä olisin sinne nyt tehnyt. Paljonhan sinne tuntuu tuotoksia olevan tulossa joten varmasti mahtava potti tulossa! Sinäkin olet näin monta tehnyt, olen ihan että wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi harmi, Sinun ompeluksesi ovat NIIN taidokkaita,että ihan jo ehdin odottaa mitä huutokauppaan ilmestyy. Seuraavaan sitten :D

   Poista
 2. Kauniita mekkoja! Blogissani olisi sinulle haaste ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset <3 Kiitokset myös haasteesta! Nyt kiirettä töissä ja viikonloppuna pieniä ihmisiä hoidossa, mutta haaste otetaan vastaan !

   Poista
 3. Upeita! Onneksi te muut olette ehtineet ommella sinne huudettavaa, minä en tänäkään vuonna taida edes huutopuolelle ehtiä :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset,olin saikulla ja oli tylsää...oli siis myös aikaa ommella .D

   Poista

Kiitokset kommentistasi!