lauantai 21. helmikuuta 2015

Mini Ruska ja pussuka kokeiluja....

Pyydettiin tekemään Ruskamekko ja ihan pienintä kokoa. Söpöhän siitä tuli <3
Hihaan "pitkä" resori pidentämään käyttöikää.


Hihaan kukkanen, näitä on vaan niin kiva tehdä :)


Helmaan resori, joka hieman pussittaa helmaa. Tästä on kyllä tullut ihan oma lemppari ja "tavaramerkki" :)Kangas on kyllä nätti, turhankin pitkään odottanut...ehkäpä juuri tätä hetkeä.Söpö <3 Olisipa mukava nähdä käyttäjänsä päällä...

trikoo mekko lapselle

Tein myös töihin pusskoita, jonne laitamme erilaisia materiaaleja lapsille käsillä tutkittavaksi. Erityisen hyviä aistisäätelyn harjoittelemiseen. Vanha lapsen lakana sai kyytiä.
Harjoittelin myös pussukoita ja vetoketjun ompelua...olisikohan jollain kiinnostusta, jos tekisin ohjeen vetoketjun ompelusta pussukkaan, niin, että vetoketjun päihin tulee kangaspalat?

Tämä on pieni laukku, jonka ohjeen löysin pinterestistä. Tämän voisi ihan oikeastikin tehdä...Mukavaa viikonloppua kaikille <3 Tervetuloa uusi lukija.

Sataa...sataa...sataa....

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo ruska! Tykkään kovasti siitä kaavasta myös. Tytöllä on nyt varmaan neljä ruskamekkoa :D

  VastaaPoista
 2. Voi suloistus, tuo mekko on syötävän ihana! Kiva tapa laittaa tuo resori :) Ja aistipussukat on loistojuttu, varmasti toimii kaikkien lasten kanssa. Itsekin sellaisia olen työssäni käyttänyt :)

  VastaaPoista
 3. Suloisuuksien suloisuus, miten ihana mekkonen! Voisinkin hurauttaa meille kotiin tuollaisen aistipussukan, nämähän menevät hyvin sitten aikanaan vaikka likavaatepusseina yöreissuilla tai lelupusseina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekosta tuli kyllä ihana ja onneksi saajalle juuri sopiva ja aivan ihanan kuvan sain paluupostina. Pussukat tulivat töihin kovaan käyttöön.

   Poista

Kiitokset kommentistasi!