perjantai 23. toukokuuta 2014

Koko Kello Mekko

Lumina ihastui ostamaani kokokellomekkoon ja halusi samanlaisen lyhyillä hihoilla. Piirsin kaavan topin kaavasta ja vapaalla kädellä koko kellon. Hihoihin kokeilin niin paljon puhuttua rullapäärmettä, helppo ja kiva-tätä voinee käyttää myöhemminkin. Olen vihdoin innostunut kaksoisneulasta ja sitä tässä helmassa ja kaula-aukossa-I Love. Pfaffini tekee unelmatikkiä!
Koneeni kiukuttelee,kun vaihdoin langat harmaista valkoisiksi. Olen kokeillut kaikkea mahdollista ja vasemman neulan lanka aina vaan löysällä (näkyy ompeluksissa). Harmin paikka.
Jotain on vielä mekkoon vyötärölle keksittävä...
Kangasta jäi vielä ja nyt rullapäärmeen opeteltuani ajattelin mekolle ommella kaveriksi kesähuivin, sellaisen,joka helppo sujauttaa päähän ilman solmimisia...missähän minä sellaisen ohjeen näinkään? FB:ssä varmaankin.
Töissä alkavat kiireet helpottaa, hoitokoira lähti ja lapsenlapsikin kotosalla, joten huomenna taitaa kutsua Lillitupa Kivinokassa ja Maijan munkit. Ensi viikona kilien ja lampaiden hakuun.
Vielä olisi ompelulistalla:

 • Luminalle huivipäähine
 • Äidille hellehattu
 • Itselle hellemekko
Nyt alkoi kangaslakko. En kestä,kun joka päivä tulee toinen toistaan ihanampia kankaita. Nyt ompelen olemassaolevat loppuun. Ei nuo ihanat kankaat varmaankaan tähän kesään lopu :)

JA HELMAT HULMUAMAAN!


Tässä näkyy miten saumurin ommel on liian löysää...en ymmärrä...

Kaksoistikki I LOveIIK ja KÄÄK 10 LUKIJAA!!!! Tervetuloa !

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tämä kellomekko. :) Hulmuhelmat on vaan niin ihania kesällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,lapsenlapsen toiveesta ei enää muita mekkoja synnykkään. Hyvä,kun eteenpäin pääsee,kun on pyörällehdettävä vähän väliä : Kesä <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, näitä on tilauksessa useampi. Tuumailen tässä puolihametta,kannattaisiko vyötärölle laittaa resori vai kuminauha. Kuminauha varmaankin 5-vuotiaalle? Mitäs mekkomestari vastaa?

   Poista

Kiitokset kommentistasi!