torstai 29. toukokuuta 2014

Älä enää ompele mekkoja,muutamat caprit...

sanoi tyttäreni eilen. Luminalla on kuulemma jo yliriittävästi mekkoja. Miten ikävää. Ulkona sataa, mitäs minä sitten teen? No, vielä yhden mekon voi aina tehdä ja ne caprit, kaveriksi vielä "puumalegginsit" Luminan valitsemasta kankaasta.
Huomenna osallistun ensi kertaa project sawaway:hin saumanvara ryhmässä FB:ssä. Huomenna pitäisi postiluukusta jotain, josta tulee ommella jotain kahdessa tunnissa perjantai-iltana. IIK, en ole koskaan ottanut aikaa mitä ompeluihin kuluu. No, pieni on kaunista.
Tänään siis syntyi kellomekko ( kangas, fall in love, tuli Pehemiän rupupussissa-I Love)(kokosellainen,sillä helmat heiluu ihanasti sanoi pikkuneiti). Rusetin kanssa oli suuria haasteita-miten ihmeessä tehdään kaunis rusetti? Olisiko jollain linkittää ohjetta?
Kokeilin mekkoon myös uudenlaista tapaa kantata pääntie ja hihansuut resorilla-tuli aika kiva-vai?
MUTTA-IIK ja KÄÄK. Kangas loppui kesken. Sitä tuli aika pieni pala "rupupussissa", joten taas kerran olisin kaivannut sitä yksiväristä kangasta ja takaosa meni tässä kokelussa aikalailla pilalle,kun laitoin sinne kaapissa vuosia marinoituneen EK:n kangaspalan. Harmittaa,mutta vain vähän.
Leppoisaa pyhäpäivää kaikille.
Minä olen jonkinverran lamaantunut-minne se kesä niin äkkiä katosi?

Tein näitä ruusukkeita yksi ilta ison kasan,taitaa olla tässä aika epäkäytännöllinen,mutta saahan sen aina pois.Ihan kiva uusi tapa tehdä pääntie-hihansuu kanttaukset.

MISSÄ olisi kaunis rusetinteko-ohje???????

Kelloa riittää hulmutettavaksi <3

Me NOT like....

6 kommenttia:

 1. Sulla on niin ihana blogi ja niin ihania ompeluksia! <3 Liityin heti lukijaksi :) Saa tulla kurkkaamaan myös minun käsityöblogiani osoitteessa http://suppiksen.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 2. Oi SuurKiitokset Suppis, tuo lämmitti <3 Käyn heti kurkkaamassa blogiasi :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kangas kellomekossa!!! Ja ihanan paljon helmaa! Mistä kangas, tahtoo myös! :)

  VastaaPoista
 4. Oi ja kaunis kiitos. Kangas tuli Pehemiän rupupussissa ja kuten huomaat ei riittänyt. En tiedä mistä tuota nyt saisi? Seurailen ja laitan viestiä, jos löytyy....Kokokellomekot on ihania,menee vaan tooosi paljon kangasta :) HETI löytyi Majapuulta ja vielä tarjoushintaan! 1,50 http://majapuu.valmiskauppa.fi/trikoo-fall-love-punainen-p-2508.html

  VastaaPoista
 5. Oo, kiitos tästä vinkistä oikein paljon! Sain itelleni tuota hamekankaaksi ja samalla lapsille lakanakankaita hyvää tarjoushintaan! :)

  VastaaPoista
 6. Kiva juttu,taidan itsekkin tilata kangasta lisää,kun saa noin hyvään hintaan :) Lämpimiä kesäpäiviä sinne!

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!