sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Wups,I did it again ! Hupputakki

No NIIN. Jo aikapäiviä sitten ostin tämän korkkarineuloksen (Paa Piiltä taisin neuloksen ostaa) itselleni ajatuksena kevättakki. Nyt se kevät tuli,melkein kesä. Takille tuli siis kiire. Päätin tehdä takin hosuen nopeasti huolella. Kaavana hyvin sovellettu Joka Tyypin Kaavakirjan perushuppari ( ekaa kertaa kokeilussa). Koko L. Toiveena Gudrun Sjödenin sadetakin mallinen takki. Jostain olin saanut päähäni,että kankaan kuviolla ei ole väliä...mistä moinen päähänpinttymä niin vahvana,ettei edes silmät nähneet virhettä, ennekuin kaikki oli leikattu ja osa kappaleistakin jo surautettu yhteen. Mitään ei ollut enää tehtävissä. Sympatiaa ja tsemppiä fb ompeluelämää ryhmästä,pari donitsia ja kuppi kahvia...johan tuo huvitti. Ryhmästä takki sai uuden nimenkin "kannat-kattoon-takki" Hihhei!!! Takki jää vielä odottelemaan kovikekangasta nappilistaa varten ja tuumailua resorin väristä....ehkäpä myös hihojen kavennusta,ne piti jo jatkopalalla jatkaa,sillä kangasta jäi vain ihan pieni suiru.
Tässäpä tuo murheenkryyni nököttää siinä vaiheessa,kun totuus paljastui: yläosan korkkarit kohti kattoa ja alaosan oikeinpäin.
Kesämies Kekkosellehan kävi aivan samoin. Mikähän kangas  minulla seuraavaksi keikkuu nurinniskoin?

2 kommenttia:

  1. Tästä tulee hieno! Hyvin sopii takkikankaaksi tuo korkkarit! Ja ei kyllä yhtään haittaa, että kannat katossa :D Oikeestaan tosi kivan näkönen noin ja piristää kivasti :) vähän niinkuin peilikuvana :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos,kannustus auttoi ja sain kuin sainkin takin valmiiksi. Ihan hyvä tuli,vaikka ajattelin ensin pöpelikköön heittää :)

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!