tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kesää odotellessa!

Aikaa sitten tuli tilattua Mussukalta aletrikoota siilit ( näyttää olevan vieläkin hintaan 1,38). Luminalle mieluinen kangas. Kankaanpalasta syntyi Kesämekko, shortsit ja kesähellehattu. Hellehattu on käännettävä,sisällä maastokuosia,voi sitten Kivinokassa maastoutua. Tänään onkin jännät paikat, lautakunnassa Kivinokan rakennushanke. Resoreita sain ison kasan Luminan hoitopaikasta; sopivan retro murrettu oranssi nappasi tähän settiin. Tietty tupsu Paa Piiltä.
Kokonaisuus muistuttaa lapsuuteni asua (minulle teetettiin ompelijalla paljon vaatteita), jossa oli tunika ja bermudat, muistaakseni ruudullista villakangasta. Lisäsin Luminalle pitsin reunaan,että olisi vähämn hempeyttä :)
Kumma tämä lenssu, viime yönä vielä yli 39 kuumetta...veto pois.

Hihhei! Blogillani on jo 7 lukijaa. Kiitos ja kumarrus teille <3

Trikootunika Mussukat

Hellehattu


Mussukat siilit trikoo


Trikoosetti

11 kommenttia:

 1. Mistä olet löytänyt kaavat hattuun? -Vai onko oma kaava? Juuri ajattelin tehdä kuopukselle tuon mallisen keltaiset hatun :)

  VastaaPoista
 2. Kaava on otettu Ottobresta 3 / 2009. Taitaa Ottobren sivuilla olla ilmaiskaavakin,ellei sinulla satu tätä lehteä olemaan. Tämä oli ainakin aika "reilu" malli,saa nähdä onko liian iso 5-vuotiaalle. Lehdessä koot 42-52.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana setti! Tässäpä yksi vakituinen vierailija lisää (vaikka olen minä täällä käynyt kurkkimassa) ;)

  VastaaPoista
 4. Oi,kiitos <3 Krista. Sydämellisesti tervetuloa lukijaksi,minä olen jo pitkään ihaillut mekkojasi ja kärsivällisyyttäsi miten huolella ja pikkutarkasti teet ompelutöitäsi. Ne on ihania!

  VastaaPoista
 5. Voi ihana setti! Hattu etenkin on hauska ja tykkään kovasti pitsisomisteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis <3 Itsekkin pidän tuosta hatusta,mitä jos tekisi itselleenkin lierihatun kesäksi? Aurinkoisia kevätpäiviä Sinulle!

   Poista
 6. Ihana setti :) Mä niin tykkään sun blogista kun välittyy niin mukava fiilis, että aina tulee hyvälle tuulelle kun täällä piipahtaa <3 Tein hiljattain oranssista siilistä samantapaiset tunikamekot, en tiennytkään, että vihreetäkin on. Se olis ollu vielä herkumpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sydämellinen kiitos <3 Kangaan valinta kuuluu 5-vuotiaalle Luminalle :) Täytyykin käydä kaupassa kurkkaamassa tuota oranssia,hinta on nyt niin edullinen,että voisi näin edullista kangasta haaliavähän varastoon ;) Iloa ja Aurinkosa kevääseesi!

   Poista
 7. Voi miten ihana asu <3 Ja ihana on sinun blogisikin...:)

  VastaaPoista
 8. Oi,suurkiitokset! Minä taas NIIN ihailen sinun luomuksiasi, voi kun oppisi noita pussukoita tekemään ;)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!