torstai 26. joulukuuta 2013

Tunika,Kesämies Kekkonen

Valmis Kekkonen odottelee kesää ja sadett....eikun aurinkoa!!!

Ja vielä sovituskuva...
Kesää Kohti! Päätin kokeilla itselle (ehkä muitakin ilostuttamaan) jotain hauskaa ja löytyihän tuo, kangas täältä:
Käpynen ihstuttava luomujersey Kesämies Kekkonen. Kaavana uusimman Ottobren tunika,aikalailla levennettynä. Sopivanvärinen pitsivetoketjukin löytyi ja Ommellisen blogista löytyi loistava kaulutunikan ohje. Alku ei alkanut lupaavasti sillä etukappaleen Kekkoset hymyilevät nyt ylösalaisin...ehkäpä oli rarkoitus,että ne hymyilevät minulle kesää kohti iloa ja valoa. Tunikan ompelu sujui muuten ongelmitta ja kangas on ihanan joustava ja pehmeä.
Ongelmakohdaksi minulle muodostuvat selvästi helma ja hihansuut...viime tunikassa oli sama haaste ja toisessa vieläkin hihansuut viimeistelemättä. Mitä laittaa hihansuihin? Mitä tehdä helmalle:
1. Lyhennänkö hieman edestä ja pyöristän takaa?
2. Resoria?
3. Framilonia?
4. Jotain muuta, mitä?
Auttakaahan ja jättäkää ideoita? Lisätkää kommentiinne numero,jota kannatatte ja numero neloseen oma ideanne, viikon-parin päästä katson eniten ääniä saaneen vaihtoehdon ja teen toteutuksen sen mukaan!
Sydämellinen kiitos ideoista: helmaan kokeilin aikalailla kaikenlaista ja päädyin pussihelmaan. Hihat odottelevat vielä mahdollista oranssia pitsiä?


Kekkoset etukappaleessa YlöSalaiSiN...

7 kommenttia:

 1. Helmalle 4: kääntäisin vaan ja ompelisin.
  Hihat 4: rypytys framilonilla ja kapea resorikanttaus keltaisella.

  VastaaPoista
 2. Hmm...osaankohan,kuulostaa hyvälle. Kangas ei ihan riittänyt hihoihin,näyttää aina kangas loppuvan jostain kohden...viimeksi helmasta :D

  VastaaPoista
 3. resorit. ite laittaisit hihoihin pitkä resorit ja helmaan resorin oisko 10-15cm korkee ja silleen et tulee pussimainen.

  VastaaPoista
 4. Noita pitkiä resoreita mietin minäkin...mitähän väriä? Oranssia?

  VastaaPoista
 5. Mun silmää miellyttäisi pitkät (kekkosen)keltaiset resorit hihoihin ja keltainen pitsi helmaan kun kerran pitsilinjalle olet jo lähtenyt vetoketjun kanssa. :)

  VastaaPoista
 6. Aina vaan vaikeammaksi menee,tulee niin hyviä ideoita! Ehkä harsimalla kokeilen eri vaihtoehtoja,ennenkuin surruuttelen kiinni...

  VastaaPoista
 7. Mä kävin tätä tunikaa jo aiemmin sun blogissa kattomassa mutta vasta nyt toisella kerralla uskoin että tosiaan ne etukappaleen kekkoset on väärinpäin :D eli ei sitä ihan heti huomaa ;)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!