perjantai 13. marraskuuta 2015

Pari paitulia itselle Syfestarit kankaista + pussukka

Talven tulossa tuli  tarve (= halu) muutamalle lyhyemmälle tunikalle / paitulille. Syfestareilta ostin ihastuttavaa Coffee Break kangasta, jota sai vain messuilta. Tein siitä kaksikin paitulia...toinen vielä vaiheessa.
Tässä toinen:



Joskus tulee pakottava tarve kankaasta, lähes pakkomielle. Tällainen kangas on Jenni Mäensivun suunnittelema Desert Skull, ihastuttavan laatuista ohutta jc:tä. Siitä tuli kyllä ihan lempipaita, se on nyt jo käytännössä todettu, näitä on tehtävä lisää. (pahoittelen huonoa kuvaa :/)



Kuinka moni muistaa hassunhauskan pussukka-postaukseni reilu vuosi sitten. Yritin  tehdä useampaankin otteeseen pussukkaa, siinä onnistumatta. Hassunkuriset pussukat postauksen löydät täältä:       KLIK  Härkää sarvista ja päätin yrittää uudelleen mahtavalla ohjeella, joka löytyy täältä:  Villa & Villa . Ja voi tätä onnen tunnetta, kun kääntäessäni pussia pelonsekaisin tuntein sieltä kuoriutui ihan pussukan näköinen pussukka <3


NYT KAHVILLE!



12 kommenttia:

  1. Ihana kuppikangas, ei siinä kaikki, ihanat tunikat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo kangas on kyllä tällaiselle kaffefriikille ihan nappi!

      Poista
  2. Ihanat tunikat/paidat. Desert skullia olen kuolannut, mun ompelutaidoilla en vaan ole vielä uskaltanut siihen ryhtyä.
    Voi kuinka hauskasti juuri eilen törmäsin siihen vanhaan pussukkapostaukseen, ja jäin harmittelemaan kun ei tullut jatkoa. Just äsken surruuttelin tuolla samalla Villa ja Villan ohjeella pussukan. Mittasuhteet meni vähän hassusti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Desert Skull on ihana laatu ja kuosi <3 Noi pussukat...joo, ohje on hyvä ja uskon,että nyt hahmotan mittasuhteita jo aika hyvin. Olipahan kyllä hauskaa niiden epäonnistuneiden versioiden kanssa :D

      Poista
  3. Kivat tunikat, nuo on just parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nämä lyhyemmät paitulit on kyllä tosi kivoja käytössä!

      Poista
  4. Onpa todella ihana kahvikuppipaituli!

    VastaaPoista
  5. Mahtavia vaatteita! Ja peukut, onnistuit hienosti pussukan ompelussa. Joskus sitä ei tarvitse muuta kuin aikaa, niin asiat aukeavat eri tavalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Joskus tosiaan pitäisi ensin miettiä ja lukea ohjeet kunnolla ennen toimintaa...eipä kuulu hyveisiini :)

      Poista
  6. Kivan näköisiä vaatteita! Mahtavaa, hienosti onnistuit pussukan ompelussa :) Pitäisi minunkin ottaa härkää sarvista ja kokeilla pussukoiden ompelua..

    VastaaPoista
  7. Ihastelen täällä kahvikupin äärellä ompeluitasi :-). Varsinkin Desert Skull -paita on hieno!

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!