perjantai 13. marraskuuta 2015

MASK - kangastuliaisia Syfestareilta

Syfestarireissulta tarttui 50cm tätä ihastuttavaa Mask- digitrikoota. Yllättävän paljon siitä syntyikin.Leggareissa mallina Saimi...ehkäpä ihan liian leveät lahkeet?
Syntyi tosiaan 2 paitaa, pipo ja legginsit :) Saaja oli tyytyväinen - kangas oli riittävän pelottava ;)
Luminalle ostin EK:sta unelmanpehmeän kangaspakan lopun, josta oli tarkoitus tehdä collegetakki. Tyttö oli täällä viikonlopun ja liki kokoajan kangaspalaan kääriytyneenä ja halusi siitä itselleen torkkupeiton. Mumi tietty teki :) Mukavat adventtikyntteliköt löytyivät Tikrusta. Pian on joulu <3Tervetuloa uudet lukijat, pian täyttyy sadan raja ja sitähän pitää juhlia arpajaisilla - eikös ?

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana kangas ja mahtava setti! Sinun innoittamana tilasin kangasta ja siellä se nyt odottelee esipesuvuoroaan pyykkituvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;) Tää kangas oli kyllä saajalleen mieluinen!

   Poista
 2. Onpa veikeä tuo keltainen kangas. Olispa kiva päästä joskus messuilemaan Ruotsin puolelle :). Torkkupeitto näytttää kyllä niin kutsuvalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kangas on ihanan laatuista <3 Messut olivat kivat,mutta parasta oli samanhenkinen matkaseura <3 Torkkupeitosta on jo tyttäreni luona riita- pitää varmaan tehdä toinen :)

   Poista
 3. Torkkupeitto on ihana <3! Hauskaa kuosia olet löytänyt, meillä tämä kanssa uppoaisi pojalle.

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!