sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Pitsit tunikassa

Tämä kangas on ihastuttava ja fb- ompeluelämää ryhmässä sitä oli käytetty mekoissa joko vaaka-tai pystytasossa. Tuumailtiin yhdessä äitini kanssa, että taidan laittaa kangasta molempiin suuntiin.
Kangasta oli vain metri....joten...
 Esimerkiksi toinen hiha tuli kolmesta kappaleesta :)


Napit päällystin samaisesta kankaasta Tigerin nappeihin.Pituus on minulle hyvin outo, hiukan liian lyhyt, mutta kesällä menee tämäkin.IIK, olen lihonnut! Kesällä on pudotettava ainakin 5kg. Kaavana muokattu Onion 2035- olin unohtanut miten yläosaa tulisi hiukan pidentää...Ihan jees. Pidettäväksi tulee :)Blogihiljaisuutta pukkaa. Mökkikausi vahvasti korkattu <3

16 kommenttia:

 1. Voi miten ihana tunika <3! Minusta on oikein mukava, kun tässä on noita pitsejä molempiin suuntiin, tuovat mielenkiintoista ilmettä vaatteeseen. Sinusta ei kyllä huomaa, että olisit lihonut. Näytät todella sutjakalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämellinen kiitos,aikalailla vierastan tuota pituutta...Ikävä kyllä kiloja on tullut ainakin 5 lyhyessä ajassa,kun en ole päässyt liikkumaan.Nyt alkoi tehokuuri!

   Poista
 2. Tosi kaunis. Ja rokkaavat leggarit!

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvin sopii pitsit kumpaankin suuntaan, hyvännäköinen! Mukavaa mökkeilyä :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset,äiti avitti suunnittelussa.Mökille on jo ikävä!

   Poista
 4. Kaunis tunika! Ja ihanat betonileggarit, lempparikangasta:) Ja kaunista on myös pitsikangas. Onion 2035 kaavasta ei ole kovin hyviä muistoja, silloin ompeluharrastuksen alkuvaiheilla innostuin kokeilemaan kyseistä kaavaa, kun olin nähnyt muilla niin hienoja tällä kaavalla tehtyjä tunikoita. En saanut kyllä millään sitä muokattua sopivaksi..En tiedä miten nyt onnistuisi, leikatut kangaskappaleet muhivat edelleen kaapissa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitis,betoniromu on huippu!Mikä sinulla haasteena Onion kaavassa? Laitappa fb:n ompeluryhmiin kysymys,muokkausapua tulee varmasti!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, pituus on minulle todella vieras...saa nähdä jääkö kaappiin :/

   Poista
 6. Ihana tunika ja tosella kiva tuo kankaan suunnanvaihto yläosassa. Mukavaa kesää ja sama kuntokuuri täälläkin menossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Pikkupippuri ja tsemppiä sinullekkin kuntokuuriin!

   Poista
 7. Tuohon kuosiin käykin mainiosti tuo suunnan vaihto. On muuten hassua, miten joku tunikan pituus ei tunnu yhtään omalta. Onneksi kivan kuosin vuoksi nekin tulee kuitenkin pidettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos...tämä oli kerran päällä ja saattaapi hautautua kaapin perukoille. Täytyy pohtia josko saisi pituutta hiukan lisää...jollain konstilla.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitokset,pituus on ikävä kyllä minulle väärä... :/

   Poista

Kiitokset kommentistasi!