maanantai 15. kesäkuuta 2015

Panda pusakka

Tunikoiden päällä on kesäisin "mukava" vetää väljä collaripusakka. Aikaisemmin tekemäni Peace velourpusakka onkin (ikävä kyllä) ollut kovassa käytössä.
Selialta hankkimani Wildies kangasta oli vielä muutaman eläimen verran jäljellä ja ompeluelämää ryhmästä sain inspiksen. Tilasin Kangaskapinasta (uusi tuttavuus) aivan ihanan laatuista trikoota, tukevaa ja napakkaa.
Kaavana käytin Koot.fi  EHTA raglakaavaa lyhennettynä koossa 3x XL,jotta saan reilun pusakan.


Kiitokset Sari Pelho näistä ihanista eläinkuvista.
Pitihän sitä taas sattua :/ Etuosa oli myös kokonaan mustaa ja siihen liimasin ja ompelin ranskiksen ja IIK- ranskis oli VÄÄRINPÄIN!!!
Mitä teen??? No, päädyin leikkaamaan koko alaosan pois ja laitoin harmaalla alaosan ja hihojen "helmat". Olisi voinut valita toisenvärisenkin kankaan- aika synkkä. No, seuraavaan sitten.Pitihän siihen kuitenkin eteenkin jotain laittaa :)
Kankaat: Selia ja kangaskapina
Kaava:    Koot.fi
Mitä tekisin toisin: Mustaan kankaaseen yhdistäisin jonkin raikkaamman kangaskuvion.

No niin...tytär ja lapsenlapsi pyysivät samanlaiset, vielä on 3 eläintä jäljellä. Tyttärelle kirahvi ja lapsenlapselle kuutti <3

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Katsokaa Tigeristä ostamaani ihmepapua. Tarkkasilmäisimmät huomaavat miten se on kivunnut jo kattoon asti ja ihmettelee mihin nyt?
Minilomaviikko, eilen vielä mökillä, mutta sateessa kotiin, siirtolapuutarhalta saatin mukaan sireenejä <3                                                             Ihanaista viikkoa kaikille !

6 kommenttia:

 1. Ihana on tuo idea laittaa tuo uva esille noin. Tulee paremmin esille. Olen itse tuskaillut printtien kanssa, kun kaveria ei tahdo löytyä millään. Nappaan kyllä tämän idean itselleni, sillä haluan ehdottomasti itselleni tuon pandan ja norpan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, itsekkin nappasin idean facebook ryhmästä. Minua vieläkin "himotuttaa" se sinun hupparisi,se oli IHANA!

   Poista
 2. Huippuidea ja toteutus! Ihana panda tulee hyvin esille tässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olenkin jo käyttänyt paitaa paljon,panda olisi kyllä saanut olla edessä....

   Poista
 3. Tykkään kans kovasti tästä ompeluksesta ja ideasta :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!