keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Herkkukankaita ja eteerisiä öljyjä

Tässä nämä nyt on! Voisi syödä eikö?
Haaveissa olisi kevyttopattu kevättakki itselle.

Olen myös puuhastellut blogin ulkoasun kanssa. Haastavaa,kun valintoja pitää tehdä. Nyt alkaa kansikuva, fontti yms. olla aikalailla valmiit. Välilehtiäkin osasin tehdä. Sinne tulee tavaraa ajan kanssa ;)


Ja tässä takki,joka olisi haaveissa ( kuva Pinterestistä), juuri tuollainen takki,kevyellä toppauksella ja hupulla. Saa nähdä saanko jotain aikaiseksi. Kaikki vinkit otetaan vastaan!

Kuva Pinterestistä.


Ja eteerisistä öljyistä:
Ystävättäreni asui aikaisemmin Teneriffalla Puertossa. Kävin siellä kerran, jos toisenkin ihanalla ranskalaisella hierojalla Noel <3 Häneltä ostin aineenvaihduntaa kiihdyttämään ja hyvään oloon sitruunaöljytippoja, joita olen veteen tiputellut muutaman tipan ja juonut. Inhoan kraanavettä ja yritän vedenjuontia lisätä,kun siitä niin paljon puhutaan. Työkaverillani ja minulla oli jopa "juo 3 litraa vettä-päivässä" haaste tammikuun ajan.
Ystävättäreni muutti Teneriffalta manner Espanjaan,enkä ole enää tippoja saanut, eikä juomavesikelpoisia tippoja Suomesta saa. Kunnes Paranna Itsesi Luonnollisesti ryhmästä bongasin useamman kerran puhuttavan Young Essentials tipoista ja kiinnostuin. Bingo! Sieltä saa juomavesikelpoisia sitruunatippoja.
Tuumasta toimeen. Young Essentials on verkostoketju, joten suoraan netistä niitä ei saa tilattua. Lähettelin sähköpostia useammankin kerran avuliaan Su Sin kanssa, jonka sivustot ja öljytietoutta löytyy täältä  klik.
Päätin kuitenkin ryhtyä autoship tilaajaksi, jonka avulla sain tämän mahtavan aloituspaketin (Premium starter kit) hyvällä etuhinnalla,eikä tuo asiakkuus sido mihinkään. Mikä oli minulle tosi tärkeää. Näitä voi myös siis ostaa jälleenmyyjien kautta,joita löytyy vaikka kuinka.
Tänään tuo ihana paketti tuli, erityisen hyvä päivä, sillä poden neljättä päivää järkyttävää poskiontelontulehdusta,johon ei tunnu mikään auttavan.
Tässä paketti ja sen sisältö.Yhdestä kuoritui näytteitä ja rollon öljypullo <3


Seuraavassa 10 ihanaista öljypulloa.


Ja viimeisin, höyrystin. Täältä löytyy vinkkejä diffusointiin KLIK
Valitsin höyrystimeen 8 tippaa Thieves (varkaat) tippoja, jonka kerrotaan auttavan 
viruksiin, antiseptiset ominaisuudet suojaavat elimistöä flunssalta. Voi myös auttaa poskiontelontulehdukseen, herpekseen,yskiin...jne...jne...Minä laitoin "varkaan" diffuuseriin ja mahtavaa. Ihastuttava tuoksu levisi välittömästi huoneistoon. Itse en pidä suitsukkeista,enkä huonetuoksuista ja olin tämän suhteen todella varuillani- siis varsinainen skeptikko. Saan huonetuoksuista helposti päänsärkyän ja voin huonosti. Luonnontuote on kyllä luonnontuote - mahtava tuoksu! Ei imelä, ei pistävä!  Ilmassa tuoksuu: neilikka, sitruuna, kaneli,eukalyptus ja rosmariini... hempeä valokin diffuuseriin syttyi. Tykkään!
Katsotaan miten poskiontelontulehdukseni tästä selviää?Tästä alkaa oma mielenkiintoinen tutustumismatkani eteerisiin öljyihin. Saa nähdä olenko tyytyväinen ja innostunko asiasta enemmänkin? Jää nähtäväksi...

Nyt nukkumaan, tämä tauti on vienyt minulta voimat ja ihan kokonaan :/


2 kommenttia:

  1. On kyllä ihan sinun näköinen takki! Takin teko ei ole olleenkaan niin vaikeaa kun sen aloittaminen antaa ymmärtää. Aivan epäilemättä onnistut siinä hyvin....kun osaat kerran tissikassejakin ommella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,eikös olekkin. Aika pitkään olen jo tuosta haaveillut. Tuo joustava Paratiisin puutarha vaan hiukan jännittää...Tissikassit oli ihan helppo juttu,kun opettaja opetti kädestä pitäen :D

      Poista

Kiitokset kommentistasi!