sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Erikoismaininta. Sewing Senior!

Oi,mahdoton. Minä olen saanut kunniamaininnan Saumavara- ryhmän gaalaillassa.

"Kai me ansaittaisiin kunniakirja vähän jokainen. Ompelu, ja Sava vielä vähemmän, ei katso, onko sulla punainen tukka tai keltaiset housut. Ootko hoppari vai hippari. Suristeletko singerillä vai pfaffilla. Silitätkö vai et. Ootko sweet sixteen vai fabulous fifty.
Helena Henriksson, olet ansainnut Saumanvaran kunniamaininnan "Vuoden 2014 Sewing Senior". Olet ihana, ompelet tyylillä ja taidolla, trendikkäällä otteella, uutta kokeillen ja muita inspiroiden. Jaksat junnujen kotkotukset ja nuorison napinat.
Tämä kunniakirja jaettiin henkilölle, joka on osoittanut, ettei muodikkaiden vaatteiden ompelu tai savahenkisyys ole iästä kiinni
Onnea, Helena! "

Hihhei, tässähän ihan liikuttui. Mahdotonta! Uhhus, kiitos vaan kaikille kunniamaininnasta <3 Ompelutaitoni ovat nimenomaan saumavara ja ompeluelämää ryhmän jäsenten ansiota. Niin monenmonta vinkkiä ja apua on sieltä saanut <3

6 kommenttia:

 1. Onnittelut! Tuli kunniamaininta ihan oikeaan osoitteeseen ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset,oli kyllä todellinen ylläri pylläri ja kunnia kuuluu kyllä kaikille, joilta olen saanut ideoita ja apuja.

   Poista
 2. Onneksi olkoon! Hienoa saada tunnustusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämellinen kiitos,kivaltahan tuo yllätys tuntui :)

   Poista
 3. Tämähän on ihana juttu:). Oletpa ollut ahkerana, on syntynyt upea takki ja vaikka mitä muuta. Täälläkin oltu takkihommissa, toivottavasti saan illemmalla blogiin asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava juttu oli,iso yllätys! Takki oli tuskien taival, harjoituskappale omaa takkia varten. Monta kohtaa tekisin toisin. Odottelen takkiasi- toivottavsti pikku paketti tuli perille?

   Poista

Kiitokset kommentistasi!