sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Dear Deer olotunika äidille

Miniompeluksesta maxiin :D
Dear Deer huumassa tilasin kangasta aikanaan hyvästä tarjouksesta moooonta metriä. Olen ommellut jo hupparin ja tunikan. Kangasta oli...siis todella vieläkin yhden hyllyllisen verran.
Kahden kangashyllyn taktiikka olisi tavoitteena, mutta tämä kangas haukkasi pääosan kangastilasta. Yritin jopa edulliseen hintaan kangashamstereissa kangasta myydä, tuloksetta :/
Äitini piipahti kylässä ja hiukan kauhisteli kangasmäärääni, huokailin ja esittelin hänellekkin tuota velouria, jonka alunperin piti päätyä torkkupeitoksi.

Äitini pyysi heti minua tekemään siitä hänelle olotunika aamuihin / iltoihin. Toiveena oli yksinkertainen, täyspitkä ja taskullinen. Jo samana iltana leikkelin ja ompelin tunikan, tänään kävin mittaamassa helman pituuden ja nätti oli päällä ja saaja  tyytyväinen <3

Kangastakin meni ihan mahdottomasti :)

Taskut.


Pääntie resorilla.Jotain kivaa ja yllätyksellistä olisin tähän vielä halunnut lisätä, mutta näytti mukavalta päällä ja kangashan on jo itsessään kaunis.


Helman vetelin peitetikillä...paininjalan puristus vähissä paksun kankaan vuoksi, mutta jotain tikissä on pielessä - osaisiko joku auttaa?


Ihan mahdoton tuuli,ei tahtonut pysyä pystyssä :)

4 kommenttia:

 1. Kaunis tunika! Samaa kangasta on mullakin reilu pala jemmassa ens talveksi. Voi kun joskus oppis ostamaan kankaat niin, että ne käyttäisi saman tien eikä kangasvarasto aina paisuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset,äiti oli tosi mielissään. Minua ahdistaa kangasmäärä heti,jos sitä on yli 2 hyllyllistä...

   Poista
 2. Ihana lämpöisen näköinen tunika. Ihailen miten vähällä kangasmäärällä sinä tulet toimeen, minulla on monta kaapillista kankaita *nolo*.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on jokin sisäinen ahdistus, joka minulle tulee tavaramäärästä. Haluaisin elää minimalistisesti, mutta tuo kangasmäärä lisääntyy NIIN helpolla. Tiedän kyllä, että porukoilla on ihan valtavasti kankaita,eikä tuominun 3 hyllyä ole vielä mitään...mutta minulle on :)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!