tiistai 1. huhtikuuta 2014

Hiirikekkerit tunika

I Love...taas! Ihastuin suin päin tähän hiirikekkerit kankaaseen,jota saa täältä Selia.

SUMMER MOUSE <3 <3 <3


Tämä kangas ei ole hiiriä, saatika rottia pelkäävälle,mutta minä tunnetusti kammoan hämähäkkejä ja muita pikku öttiäisiä.
Kaavana Onion,jonka taas piirsin reiluilla saumavaroilla ja TAAS kavensin. Kangasta oli naftisti ja hihoista halusin hiukan pidemmät. ...Hihoja jouduinkin jatkamaan,väliin pitsiä yöpaitaefektiä hälventämään, tuli ihan jees.
Tässä siis valmis tunika...helmaan tein kujan,jotta voin laittaa helman pussille...MUTTA,mutta- viitsinköhän pussille laittaakkaan??? Comments,pliis!
Hiirikekkerit

PUSSILLE VAI EI, THATS THE QUESTION?


Niin,reissulla lihosin 3 kiloa ja kaivoin naftaliinista painonvartijoitten pistelaskimen ja tällä hetkellä 3 päivä 18 pointsilla. Tavoitteena vähintään (taas ) 5kg pudotus. 5:2 ei onnistunut...mutta pointseilla olen onnistunut ennenkin...
VATSA SISÄÄN !
Muuten...itse on vaikea ottaa kivoja kuvia peilin kautta ja...henkarilla vaate on todella surullisen näköinen- tyhjiinpuhallettu suorastaan.
Hiirikekkerit
Miten vaate VOI olla tylsän näköinen henkarilla...
NIIN- MUISTAKAAHAN KAIKKI TULLA PERJANTAINA NARIKKATORILLE PUOLUSTAMAAN KIVINOKAN LUONTOA JA VIRKISTYSKÄYTÖN KEHITTÄMISTÄ ...niin ja pikkuruisen LilliTupani säilyttämistä.... :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo on kyllä noinkin. :) Olen havainnut että kaavojen mukaan vs. kaupan valmiit vaatteet olen kaksi eri ihmistä. Kaupan vaatteista saan aina ottaa ison koon ja kaavoissa riittää pienemmästä päästä piirretyt. Joka kerta teen liian isot kaavat ja joudun kaventelemaan ja muokkailemaan. Ihan positiivista sinänsä, mutta kummallista myös.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Itse pidän ehkä liiankin "välijistä" vaatteista...Tuo MIW kava on kyllä hyvä ja sen oheilla muokkasin itselleni tosi toimivan kaavan. Nyt on vain tullut käytettyä tuota Onionia,ehkäpä sen helppouden vuoksi. Olisikohan jokin hyvä raglakaana,kerran muistaakseni käytin tuota joka tyypin kaavakirjan raglapaidan kaavaa. Täytyypä ottaa se taas kokeeksi.

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!